Diablo IV: Έρχεται και στο Steam στις 17 Οκτωβρίου μαζί με το Season of Blood

Η Blizzard ανακοίνωσε επίσημα ότι το Diablo IV θα είναι διαθέσιμο από τις 17 Οκτωβρίου 2023 και μέσα από την πλατφόρμα Steam για Windows PCs, δηλαδή σχεδόν 4 μήνες μετά το λανσάρισμα του στις παιχνιδοκονσόλες και στο Battle.net.

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο του τελευταίου Developer Update, όπου διευκρινίστηκε πως οι gamers που θα επιλέξουν να το αγοράσουν από την πλατφόρμα της Valve θα πρέπει και πάλι να συνδεθούν στο παιχνίδι χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό τους στο Battle.net.

Την ίδια ημέρα θα κυκλοφορήσει και το Season of Blood που θα φέρει μαζί του ορισμένες quality-of-life προσαρμογές. Τα gems δεν θα καταλαμβάνουν πλέον πολύτιμο χώρο στο inventory, θα προστεθεί σύστημα αναζήτησης με φίλτρα στα stashes, και αλλαγές στα συστήματα αντοχής απέναντι στις elemental επιθέσεις, όπως και στο damage που προκαλούν. Πιθανότατα θα δούμε και νέα Legendary αντικείμενα, ενώ το Sanctuary θα γεμίσει με βαμπίρ που διαθέτουν ξεχωριστές δυνάμεις, ενώ θα προστεθούν νέα quests και 5 end-game bosses. Επίσης θα γνωρίσουμε και την Erys, έναν νέο χαρακτήρα - κυνηγό βαμπίρ.

Να σημειωθεί ότι στην έκδοση του Steam θα υποστηρίζεται κανονικά το cross-play με άλλες πλατφόρμες και φυσικά θα ενσωματωθούν τα achievements και η επικοινωνία με τους Steam friends του gamer.

Loading