Diablo 4: Vessel of Hatred, τρομερό νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας για το expansion

Το πολυαναμενόμενο expansion Diablo 4: Vessel of Hatred έχει επιτέλους μια ημερομηνία κυκλοφορίας και ένα σούπερ αιματηρό κινηματογραφικό trailer μαζί με αυτό.

Αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του Xbox Games Showcase και η 8η Οκτωβρίου σηματοδοτεί την ημέρα που οι παίκτες PC και Xbox Series X θα μπορέσουν να βιώσουν το νέο σκοτεινό κεφάλαιο του action-RPG της Blizzard. Προειδοποίηση: το παρακάτω trailer περιέχει κάθε είδους αίμα, εντόσθια και απολιθωμένα ουρλιαχτά.

Το Vessel of Hatred συνεχίζει την ιστορία μετά το τέλος του Diablo 4, με τη Neyrelle να έχει διαφύγει με μια Soul Stone που περιέχει τον Lord of Hatred, τον Mephisto. Το φέρνει σε μια παράξενη νέα περιοχή την οποία θα εξερευνήσει το expansion, και αν το trailer δείχνει κάτι, η Nayrelle θα βρεθεί μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη. Την δείχνει να καταλαμβάνεται όλο και περισσότερο ή να επηρεάζεται με άλλο τρόπο από τον Mephisto μέσω της πέτρας, με τον θεό δαίμονα να παίρνει ακόμη και τη μορφή της μητέρας της, της Vhenard, σε μια προσπάθεια να τη χειραγωγήσει περαιτέρω.

Το Diablo 4: Vessel of Hatred θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου 2024.

Loading