Diablo IV: Ξεπέρασε τα $666 εκατ. σε πωλήσεις μέσα σε 5 ημέρες

Την περασμένη εβδομάδα η Blizzard ανακοίνωσε ότι το Diablo 4 πουλά με τον ταχύτερο ρυθμό από κάθε άλλο παιχνίδι της ιστορίας της, αλλά σήμερα επανήλθε με ακριβή νούμερα για να αποδείξει την τεράστια επιτυχία του.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναφέρει πως το Diablo IV ξεπέρασε τα $666 εκατ. σε πωλήσεις μέσα στις πρώτες 5 ημέρες κυκλοφορίας, ένα νούμερο που επιλέχθηκε για την ανακοίνωση για προφανείς λόγους (προφανώς είναι ήδη αρκετά μεγαλύτερο), με τους gamers να έχουν παίξει συνολικά σε χρόνο περισσότερα από 30.000 χρόνια!

Άλλα ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία είναι τα 76 εκατ. σκοτωμένων δαιμόνων κατά την διάρκεια της Early Access, οι 316 εκατ. θάνατοι χαρακτήρων παικτών (5 εκατ. από τα χέρια του Butcher), οι 166 εκατομμύρια παρέες που δημιούργησαν οι gamers από όλο τον κόσμο, ενώ 163 παίκτες έχουν καταφέρει να φτάσουν στο μέγιστο level στο επίπεδο Hardcore όπου ο θάνατος είναι μόνιμος.

Είναι σίγουρο ότι θα καταγραφούν πολλά ρεκόρ για το Diablo IV μέσα στους επόμενους μήνες και μένει να δούμε αν η Blizzard σκοπεύει να κάνει την χάρη στην Whoopi Goldberg κυκλοφορώντας έκδοση του παιχνιδιού για Mac…

[PR]

Loading