Η Blizzard ετοιμάζει το πρώτο gaming PC με αληθινό ανθρώπινο αίμα στο εσωτερικό του!

Αφού έχει καταφέρει να «κλέψει» εκατοντάδες χιλιάδες ώρες από τις ζωές των εκατομμυρίων παικτών του Diablo 4, η Blizzard θέλει τώρα και το αίμα τους για να στήσει το πρώτο gaming PC στον κόσμο που θα περιλαμβάνει στο εσωτερικό του αληθινό ανθρώπινο αίμα!

Με αφορμή το λανσάρισμα του Season 2 για το Diablo 4, το οποίο υπενθυμίζουμε ότι βάζει στο Sanctuary και τους βρυκόλακες, η Blizzard σκέφτηκε πως θα ήταν μια καλή συγκυρία να ζητήσει από το κοινό να συνδράμει δωρίζοντας λίγο αίμα. Η ενέργεια αφορά μόνο τις ΗΠΑ και ονομάστηκε Blood Harvest, στο πλαίσιο της οποίας θα μαζευτεί αίμα από 1332 εθελοντές που θα χαρίσουν την τυπική ποσότητα μιας αιμοδοσίας.

diablo-4-blood-harvest.jpg

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, να είναι κάτοικοι των ΗΠΑ και θα μπορούν να δώσουν το αίμα τους σε οποιαδήποτε τράπεζα μέχρι και τις 20 Νοεμβρίου 2023. Η Blizzard θα τους αποζημιώσει με αποκλειστικά εξτραδάκια για το παιχνίδι, όπως τη συλλογή διακοσμητικών Bloodpetal όταν συμπληρωθεί το 33% της ποσότητας, το σετ Loch Raeth Maor για τον Barbarian όταν φτάσει στο 66% και το Vermillion Eye Piebald στο 100%.

Όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή του «αιματηρού» PC θα μπορούν όλοι οι gamers στις ΗΠΑ, ανεξάρτητα αν έγιναν αιμοδότες ή όχι, να συμμετέχουν σε μια κλήρωση που θα τους δώσει την ευκαιρία να παίξουν σε αυτό. Για την ιστορία το hardware θα περιλαμβάνει επεξεργαστή Intel Core i9, κάρτα γραφικών Nvidia GeForce RTX 4090, 64GB μνήμη RAM DDR5, αποθηκευτικό χώρο 3TB SSD και φυσικά το ιδιαίτερο σύστημα ψύξης.

[Blizzard]

Loading