Blood Knight: Αυτή είναι η νέα κλάση που έρχεται στο Diablo Immortal

Η Blizzard θα προσθέσει μια νέα κλάση στον κόσμο του Diablo στις 13 Ιουλίου 2023, φέρνοντας τον Blood Knight στο Diablo Immortal, όπως επιβεβαίωσε η εταιρεία την Πέμπτη κατά τη διάρκεια ενός livestream. Ο Blood Knight θα είναι η έβδομη playable κλάση στο Diablo Immortal, μαζί με τους Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromancer και Wizard. Είναι η πρώτη νέα κλάση για τη σειρά Diablo εδώ και σχεδόν μια δεκαετία, μετά την εισαγωγή του Crusader στο Diablo 3: Reaper of Souls.

Οι προγραμματιστές του Diablo Immortal περιέγραψαν τον Blood Knight ως μια υβριδική κλάση melee που χρησιμοποιεί κοντάρια για μάχη. Ο Blood Knight μπορεί να φαίνεται λίγο αργός στην αρχή, αλλά μπορεί επίσης να μεταμορφωθεί σε ένα ισχυρό τέρας, γνωστό ως Abomination, και να εκτελέσει ισχυρά χτυπήματα σώμα με σώμα εναντίον ορδών εχθρών.

Η ιστορία του Blood Knight βασίζεται στην εκδοχή των βαμπίρ του Diablo. Οι βρικόλακες είναι σαν μια "ζωντανή πανούκλα" στον κόσμο του Diablo και τα θύματά τους μερικές φορές μετατρέπονται σε Thralls (κατώτερα βαμπιρικά όντα) αφού δαγκωθούν. Οι Blood Knights είναι άνθρωποι που έχουν δαγκωθεί από βρικόλακες, αλλά, μέσω ενός αρχαίου τελετουργικού, σταματούν την κατάρα του Thralldom. Οι Blood Knights είναι καταδικασμένοι να υποκύψουν στην κατάρα του Thrall κάποια στιγμή, αλλά χρησιμοποιούν ένα ενθύμιο που διατηρεί τη σύνδεσή τους με την ανθρωπότητα και κρατά το σκοτάδι μακριά. Όταν οι Blood Knights μεταμορφώνονται σε Abominations, προσωρινά "αφήνουν την κατάρα να τους κυριεύσει".

Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Blood Knight θα βρει τελικά το δρόμο του και στο Diablo 4, αλλά η Blizzard θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το Diablo Immortal ως δοκιμή για να μετρήσει το ενδιαφέρον των gamers για τη νέα κλάση. Οι υπάρχοντες παίκτες του Immortal μπορούν να αλλάξουν την τρέχουσα κλάση τους σε Blood Knight όταν αυτή γίνει διαθέσιμη, καθώς η Blizzard επιτρέπει μια αλλαγή κλάσης κάθε εβδομάδα. Η πρόσβαση στην κλάση Blood Knight θα είναι δωρεάν.

Το Diablo Immortal είναι διαθέσιμο σε συσκευές Android και iOS, καθώς και σε Windows PC. Το free-to-play παιχνίδι κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2022 και κατέγραψε πάνω από 30 εκατομμύρια downloads μέσα στον πρώτο μήνα.

Loading