Diablo Immortal: Ήδη διαθέσιμο από σήμερα για Android και iOS!

Μία ημέρα νωρίτερα απ’ ό,τι περιμέναμε έφτασε στις συσκευές μας το πολυαναμενόμενο Diablo Immortal, καθώς η Blizzard ξεκίνησε το λανσάρισμα του mobile παιχνιδιού σε συσκευές Android και iOS από σήμερα θέλοντας να υποδεχτεί όσο το δυνατόν πιο ομαλά τις ορδές των gamers που θα το κατακλύσουν. Από αύριο θα είναι διαθέσιμη και η open beta έκδοση για Windows PC, ενώ σε ορισμένες χώρες θα καθυστερήσει η κυκλοφορία του λόγω των νομοθεσιών τους για θέματα που αφορούν τα loot boxes (π.χ. Ολλανδία και Βέλγιο).

Ακόμα δεν έχουμε προλάβει να παίξουμε αρκετά για να μοιραστούμε τις πρώτες εντυπώσεις μας, ωστόσο, μπορούμε να σημειώσουμε πως το Diablo Immortal είναι αρκετά μεγάλο σε μέγεθος και θα χρειαστεί περίπου 10GB αποθηκευτικού χώρου για να εγκατασταθούν όλα τα αρχεία του στις mobile συσκευές. Το καλό είναι ότι μπορείς να ξεκινήσεις να παίζεις και να συνεχίζεται το download στο background.

Υπενθυμίζουμε ότι το Diablo Immortal λαμβάνει χώρα πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα του Diablo 2 και πριν από αυτά του Diablo 3. Οι gamers ξεκινούν από την πόλη Westmarch επιλέγοντας μία από τις 6 διαθέσιμες κλάσεις (Barbarian, Wizard, Monk, Crusader, Necromancer, Demon Hunter) για να εξερευνήσουν τις 8 περιοχές. Σταδιακά θα προστίθεται περισσότερο περιεχόμενο, υπάρχει η δυνατότητα να αλλάζεις κλάσεις στην πορεία του παιχνιδιού χωρίς να χάνεται η πρόοδος του χαρακτήρα και φυσικά το παιχνίδι είναι γεμάτο από επιλογές για in-app αγορές.

Diablo Immortal - [Google Play Link]

Diablo Immortal - [App Store Link]

Loading