Diablo Immortal: Ημερομηνία κυκλοφορίας και έκδοση για PC!


Σπουδαίες οι σημερινές ανακοινώσεις της Activision Blizzard για τους gamers που αδημονούν να παίξουν επιτέλους το Diablo Immortal. Σχεδόν 4 χρόνια μετά τα αποκαλυπτήρια του παιχνιδιού έφτασε επιτέλους η ώρα να μάθουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας, ενώ το κερασάκι στην τούρτα είναι το λανσάρισμα του και για PCs!

Το Diablo Immortal θα είναι διαθέσιμο, λοιπόν, εντελώς δωρεάν για συσκευές Android και iOS από τις 2 Ιουνίου 2022, ενώ την ίδια ημέρα θα ξεκινήσει και η open beta δοκιμή της έκδοσης του παιχνιδιού για Windows PCs. Αυτό σημαίνει ότι όσοι επιλέξουν την έκδοση για Windows PCs θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί πλήρως η ανάπτυξη του παιχνιδιού, καθώς η ομάδα έχει αναλάβει να φτιάξει μια βελτιστοποιημένη έκδοση και όχι απλά ένα port της mobile έκδοσης.

Παρά τις συνεχόμενες αναβολές στην κυκλοφορία του Diablo Immortal και τη δυσαρέσκεια που προκάλεσαν στη gaming κοινότητα, το feedback που έρχεται από όσους παίζουν τις πρώιμες εκδόσεις του παιχνιδιού είναι ιδιαίτερα θετικό και θεωρείται δεδομένο ότι θα τραβήξει από την πρώτη στιγμή εκατομμύρια παίκτες σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες.

Υπενθυμίζουμε ότι οι gamers θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν κλάσεις των χαρακτήρων τους διατηρώντας, όμως, την πρόοδο τους. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν να εξερευνήσουν όλες τις κλάσεις και εκτός από το συνολικό XP θα λαμβάνουν ένα νέο σετ με αντικείμενα που θα είναι τα κατάλληλα για την κλάση που επιλέγουν, ενώ τα προηγούμενα θα παραμένουν στο inventory τους.

Diablo Immortal - [Google Play Link]

Diablo Immortal - [App Store Link]

Loading