Diablo Immortal: Άνοιξαν οι προεγγραφές για iOS

Πλησιάζουμε ακόμη περισσότερο στην κυκλοφορία του Diablo Immortal, το mobile action RPG που ετοιμάζει η Blizzard από το 2018 και τρέχει beta δοκιμές από τον περασμένο Οκτώβριο. Η εταιρεία άνοιξε τις προεγγραφές για την έκδοση του παιχνιδιού σε συσκευές iOS (για Android είχαν ανοίξει πολλούς μήνες πριν) και μάλιστα αναφέρει ότι όσοι προχωρήσουν σε προεγγραφή θα λάβουν αποκλειστικά cosmetics με το λανσάρισμα του παιχνιδιού, ενώ αν ξεπεραστούν οι 30 εκατομμύρια προεγγραφές όλοι οι gamers θα πάρουν το Horadrim set.

Παράλληλα, έρχονται στη δημοσιότητα αρκετές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το gameplay. Οι gamers θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν κλάσεις των χαρακτήρων τους διατηρώντας, όμως, την πρόοδο τους. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν να εξερευνήσουν όλες τις κλάσεις και εκτός από το συνολικό XP θα λαμβάνουν ένα νέο σετ με αντικείμενα που θα είναι τα κατάλληλα για την κλάση που επιλέγουν, ενώ τα προηγούμενα θα παραμένουν στο inventory τους.

Κάθε μήνα η Blizzard σκοπεύει να λανσάρει ένα νέο cosmetic set για κάθε κλάση, τα οποία θα είναι διαθέσιμα είτε ξεχωριστά το καθένα, είτε όλα μαζί για όσους αγοράζουν το Battle Pass. Από εκεί περιμένει να βγει και το κέρδος για το Diablo Immortal, μιας και το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο δωρεάν για συσκευές Android και iOS. Παρόλα αυτά, όποιος δεν θέλει να ξοδέψει σεντ θα μπορεί να βρει τα πάντα παίζοντας το παιχνίδι.

Το Diablo Immortal αναμένεται μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022.

Diablo Immortal - [Google Play Link]

Diablo Immortal - [App Store Link]

Loading