Diablo IV: Το πρώτο expansion έχει τίτλο Vessel of Hatred, έρχεται το 2024

Η εναρκτήρια παρουσίαση της Blizzard στο πλαίσιο του συνεδρίου BlizzCon 2023 έφερε μαζί τους ορισμένες σπουδαίες ανακοινώσεις για τους gamers και θα κάνουμε την αρχή με το πρώτο μεγάλο επί πληρωμή expansion για το Diablo IV.

Η επίσημη ονομασία του είναι Vessel of Hatred και η υπόθεση συνεχίζεται από εκεί που την αφήνουμε στο τέλος του Diablo IV, καθώς μαθαίνεις την μοίρα του Mephisto και των δαιμονικών σχεδίων του για το Sanctuary. Οι gamers θα επισκεφθούν μια νέα περιοχή στον χάρτη που ονομάζεται Nahantu, ενώ η εταιρεία κάνει λόγο για νέους εχθρούς, νέους τρόπους παιχνιδιού και μια ολοκαίνουργια Class χαρακτήρα που δεν έχουμε δει πότε στο παρελθόν στον κόσμο του Diablo.

Πέρα από το teaser trailer που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο τέλος, η Blizzard ανέφερε πως το Vessel of Hatred θα είναι διαθέσιμο στα τέλη του 2024 και ότι θα αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες το καλοκαίρι. Άρα έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας…

Σε ό,τι αφορά το κοντινό μέλλον του Diablo IV, η Blizzard θα προσθέσει μέσα στην εβδομάδα 5 νέα μοναδικά δαχτυλίδια για κάθε κλάση που θα δώσουν δυνάμεις από την Season of the Malignant, ενώ στις 5 Δεκεμβρίου 2023 θα ξεκινήσει ένα νέο event (Abattoir of Zir) διάρκειας 6 εβδομάδων.

Στις 12 Δεκεμβρίου 2023 θα ξεκινήσει και το εορταστικό event με τίτλο Midwinter Blight που θα διαρκέσει 3 εβδομάδες. Επίσης, η Season 3 του Diablo IV θα φέρει μαζί της και έναν εβδομαδιαίο διαγωνισμό που θα ονομάζεται The Gauntlet, με τους νικητές να βλέπουν το όνομα τους να χαράσσεται στο Seasonal Hall of the Ancients.

Τέλος, η Glass Cannon θα ξεκινήσει σύντομα μια καμπάνια χρηματοδότησης μέσω του Kickstarter για να δημιουργήσει ένα επιτραπέζιο RPG βασισμένο στο Diablo.

Loading