World of Warcraft: Έρχονται τρία νέα expansions!

Μέσα στο 2024 θα συμπληρωθούν 20 χρόνια από τότε που το World of Warcraft μπήκε στην καθημερινότητα εκατομμυρίων gamers σε όλο τον κόσμο και η Blizzard συνεχίζει ακάθεκτη να δημιουργεί νέο περιεχόμενο προκειμένου να κρατά σε εγρήγορση τους παλιούς και να προσελκύει νέους gamers στο δημοφιλές MMO.

Στο πλαίσιο της BlizzCon 2023, η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα τη νέα ιστορία με ονομασία The Worldsoul Saga, η οποία θα χωριστεί σε τρία νέα expansions. Η αρχή θα γίνει με το The War Within που θα ταξιδέψει τους gamers σε νέους υπόγειους κόσμους της αυτοκρατορίας Nerubian, όπου η Harbinger of the Void έχει συγκεντρώσει τις αραχνοειδής δυνάμεις της για να «γονατίσει» το Azeroth.

Το δεύτερο expansion έχει τίτλο Midnight και θα λάβει χώρα στο Quel’thalas, όπου θα ξεκινήσει η εισβολή των Void, ενώ το τρίτο expansion ονομάζεται The Last Titan και θα σημάνει την επιστροφή των Titan στο Azeroth.

Το The War Within αναμένεται μέσα στο 2024, αλλά για τα επόμενα δύο expansion δεν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα πέραν της πληροφορίας ότι θα ακολουθήσουν σχετικά σύντομα το πρώτο.

Εξάλλου, μέσα στο πρώτο μισό του 2024 θα κυκλοφορήσει και το expansion pack με τίτλο Cataclysm για το World of Warcraft Classic, με αρκετές αλλαγές που έγιναν από την εταιρεία αφότου έλαβε υπόψιν της το feedback των gamers.

Loading