District 10: Πρώτα στοιχεία για το sequel από τον σκηνοθέτη Neil Blomkamp

Το District 9 του 2009 ήταν μια ταινία επιστημονικής φαντασίας που εξέπληξε κατά ανέλπιστο τρόπο τους θεατές, δημιουργώντας αμέτρητες προσδοκίες για μία συνέχεια. Ο σκηνοθέτης Neill Blomkamp δήλωσε ότι εργάζονται για το sequel District 10 και παρείχε λεπτομέρειες σχετικά με το έργο.

Ο Blomkamp ανέφερε ότι χρειάστηκε λίγος χρόνος για να δημιουργήσει μια ιστορία που θα ήταν κάτι περισσότερο από μια απλή συνέχεια. «Το σενάριο συνεχίζει να γράφεται. Φαίνεται καλό. Χρειάστηκε μια δεκαετία για να βρούμε έναν καλό λόγο για να φτιάξουμε αυτήν την ταινία σε αντίθεση με το να κάνουμε μια απλή συνέχεια», είπε.

Όσον αφορά την πλοκή του District 10, ο Blomkamp δεν μοιράστηκε λεπτομέρειες, αλλά δήλωσε ότι θα θίξει ένα «ζήτημα της αμερικανικής ιστορίας». Ο Blomkamp δημιούργησε την ταινία District 9 μαζί με τον σκηνοθέτη του The Lord of the Rings, Peter Jackson ως παραγωγό, η οποία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους το 2009 και ακόμα εξακολουθεί να κάνει ιδιαίτερη αίσθηση στους θεατές.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading