Don't Look Up: Πρώτο trailer για τη νέα ταινία των Leonardo Di Caprio και Jennifer Lawrence

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας Don’t Look Up από το Netflix. Η ταινία ακολουθεί τους αστρονόμους που υποδύονται ο Leonardo DiCaprio και η Jennifer Lawrence να προσπαθούν να ενημερώσουν τον Πρόεδρο - και τον κόσμο γενικότερα - ότι ένας κομήτης έρχεται να καταστρέψει τη Γη. Βέβαια, το πρόβλημα είναι ότι κανείς δεν τους πιστεύει.

«Ξέρετε πόσες συναντήσεις είχαμε που μας ανέφεραν ότι "ο κόσμος τελειώνει" τα τελευταία δύο χρόνια;», λέει η Πρόεδρος των ΗΠΑ (Meryl Streep) κατά τη διάρκεια του trailer.

Οι χαρακτήρες του DiCaprio και της Lawrence, Randall και Kate ξεκίνησαν περιοδεία στα μέσα ενημέρωσης για να προσπαθήσουν να γνωστοποιήσουν τον επικείμενο χαμό που περιμένει τη Γη. Εκτός από τη συνομιλία με τον Πρόεδρο και τον Αρχηγό του Επιτελείου, ο Randall και η Kate πηγαίνουν σε μια πρωινή εκπομπή και τονίζουν ότι απομένουν «μόνο έξι μήνες μέχρι την εμφάνιση του κομήτη».

Η ταινία Don't Look Up γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Adam McKay, ο οποίος επεσήμανε ότι στην ταινία οι άνθρωποι φαινομενικά δεν θέλουν να πιστέψουν ότι ο μετεωρίτης έρχεται, ακόμα κι αν οι ειδικοί το λένε.

Παράλληλα, ο McKay για τους χαρακτήρες των DiCaprio και Lawrence είπε:

Είναι δύο μεσαίου επιπέδου, πολύ ειλικρινείς αστρονόμοι που κάνουν την ανακάλυψη ενός φονικού αστροειδή που κατευθύνεται προς τη Γη. Πρέπει να προειδοποιήσουν τους πάντες και να κάνουν μια περιοδεία στα μέσα ενημέρωσης.

Η ταινία εστιάζει επίσης στο πώς οι άνθρωποι δυσκολεύονται να επικοινωνήσουν αυτές τις μέρες εξαιτίας του Διαδικτύου.

Εκτός από τους Lawrence, DiCaprio, και Meryl Streep, στην ταινία Don't Look Up εμφανίζονται οι Mark Rylance, Ron Perlman, Timothee Chalamet, Ariana Grande, Scott "Kid Cudi" Mescudi, Himesh Patel, Melanie Lynskey, Michael Chiklis, και Tomer Sisley.

Το Don't Look Up θα κάνει πρεμιέρα σε περιορισμένες κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Δεκεμβρίου 2021, πριν φτάσει στο Netflix στις 24 Δεκεμβρίου.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading