Δώρο κλειδί Windows 10 με κάθε αγορά Office 2016/2019 και κληρώσεις

Έχουμε μπει για τα καλά σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, παρά τις ιδιαιτερότητες αυτής της χρονιάς, και η πλειοψηφία των καταστημάτων τρέχει διάφορες εκπτωτικές ενέργειες που μπορεί να ενδιαφέρουν τους καταναλωτές αυτήν την περίοδο.

Το Keysoff έχει όπως πάντα τις δικές του προσφορές, αλλά φέτος πραγματοποιεί και κληρώσεις για να μοιράσει στους τυχερούς επισκέπτες κλειδιά Windows 10, Office 2019, εκπτωτικά κουπόνια 50% και κουπόνια αξίας €50 για να πραγματοποιήσουν αγορές από το κατάστημα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το κατάστημα και να συμμετέχετε στο παιχνίδι με το email σας, ενώ σε περίπτωση που κερδίσετε θα σας αποσταλεί αυτόματα το δώρο σας μέσω email.

keysoff-xmas.jpg


Σε ό,τι αφορά τις προσφορές, για περιορισμένο χρονικό διάστημα ισχύει η προσφορά που σας δίνει δώρο κλειδί για Windows 10 Pro ή Home με κάθε αγορά κλειδιού Office 2016 ή Office 2019.

Για όσους αναζητούν μόνο κλειδί Windows 10, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι SKK45 για να λάβετε έκπτωση 45% στα παρακάτω (οι τιμές που αναγράφονται είναι οι τελικές με δηλωμένο το κουπόνι στο ταμείο).

Ακόμη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι SKK55 για να πάρετε έκπτωση 55% στα παρακάτω:

Σχετικά με το keysoff.com

Το κατάστημα διαθέτει αυτοματοποιημένο σύστημα που σου στέλνει τον κλειδί μέσω email μέσα σε λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αγοράς. Μη ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά και στο φάκελο Spam διότι καμιά φορά πηγαίνει εκεί. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με έμβασμα, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες ή PayPal (η προτεινόμενη επιλογή) και για οποιοδήποτε ζήτημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στο service @ keysoff.com.

Μπορείτε να βρείτε την επιλογή του PayPal από την οθόνη του checkout στην ενότητα Payment Information επιλέγοντας το Cwalletco. Εκεί πατήστε Continue -> Order Review -> Place Order -> Choose Payment Method -> Process Order και θα σας εμφανιστεί η επιλογή.

Η διαδικασία είναι απλή: Πρώτα θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την έκδοση Windows 10 ή Office που σας ενδιαφέρει (Home, Pro, Office 2016 Pro, Office 2019 Pro) και στη συνέχεια θα την ενεργοποιήσετε με το κλειδί που αγοράζετε από το κατάστημα. Καλό είναι να γνωρίζετε πως τα κλειδιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μία φορά τις περισσότερες φορές σε έναν υπολογιστή, επομένως, εάν κάνετε format τότε θα πρέπει να αγοράσετε άλλο κλειδί.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading