DotA: Dragon's Blood, πρώτο πλήρες trailer για την anime σειρά

Μόλις δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση για τον ερχομό της anime τηλεοπτικής σειράς DotA: Dragon’s Blood, το Netflix δημοσιεύει ένα αρκετά μεγαλύτερο trailer για να μας δώσει περισσότερα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση και τους χαρακτήρες.

Το DotA: Dragon’s Blood ακολουθεί τον Davion (Dragon Knight), έναν χαρακτήρα του DotA 2 (από τα δημοφιλέστερα MOBA όλων των εποχών βασισμένο στον κόσμο του Warcraft III), ο οποίος αφότου αντιμετώπισε έναν δράκο και μια πριγκίπισσα βρίσκεται τώρα μπλεγμένος σε μια σειρά γεγονότων πολύ μεγαλύτερων απ’ ό,τι θα μπορούσε να φανταστεί. Από το tagline του νέου trailer “Do you know whom you serve?” γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι θα δούμε αρκετές ανατροπές στην ιστορία.

Το DotA: Dragon’s Blood θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 25 Μαρτίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading