DotA: Dragon’s Blood, η νέα anime σειρά του Netflix!

Η Netflix έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως δεν διστάζει να επενδύει σε παραγωγές που βασίζονται στη μεταφορά δημοφιλών video games σε τηλεοπτικές σειρές, είτε live-action όπως το The Witcher, είτε anime όπως το Castlevania. Παρόλα αυτά, τη σημερινή ανακοίνωση για τη δημιουργία anime τηλεοπτικής σειράς βασισμένη στο DotA δεν την περίμενε κανείς, δεδομένου ότι δεν υπήρχε κάποια ένδειξη για κάτι τέτοιο τις προηγούμενες ημέρες/εβδομάδες.

Η εταιρεία συνεργάζεται με τη Valve για τη δημιουργία της σειράς DotA: Dragon’s Blood και μάλιστα έχουν σχεδόν ολοκληρώσει την παραγωγή της, καθώς η πρεμιέρα της θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα στις 25 Μαρτίου 2021! Θα δώσουμε συγχαρητήρια, λοιπόν, για το γεγονός ότι κατάφεραν να το κρατήσουν κρυφό μέχρι σήμερα.

Το DotA: Dragon’s Blood ακολουθεί τον Davion (Dragon Knight), έναν χαρακτήρα του DotA 2 (από τα δημοφιλέστερα MOBA όλων των εποχών βασισμένο στον κόσμο του Warcraft III), ο οποίος αφότου αντιμετώπισε έναν δράκο και μια πριγκίπισσα βρίσκεται τώρα μπλεγμένος σε μια σειρά γεγονότων πολύ μεγαλύτερων απ’ ό,τι θα μπορούσε να φανταστεί.

Οι Netflix και Valve υπόσχονται ότι θα ρίξουν μια πιο βαθιά ματιά στον κόσμο του DotA και σαφέστατα έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον μας.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading