Η EA σταματά την online υποστήριξη μερικών παιχνιδιών

mma

Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι σταματά την online υποστήριξη για ένα μεγάλο εύρος τίτλων σε Wii, Xbox 360, PS3, iPhone και iPad. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι τα παιχνίδια αυτά αποτελούν το λιγότερο από το ένα τοις εκατό των online gameplay συνδέσεων.

Ουσιαστικά, η EA έκρινε ότι ο μικρός αριθμός των χρηστών που παίζουν online τα παιχνίδια αυτά δεν δικαιολογεί το κόστος συντήρησης των servers και γι’ αυτό θα σταματήσει την υποστήριξή τους εντελώς.

Ο συνολικός αριθμός των παιχνιδιών για τα οποία θα σταματήσει το online gameplay ανέρχεται στα 14 εκ των οποίων τρία από αυτά (Battlefield 3: Aftershock, Fantasi Safari, και Ghost Harvest) βρίσκονται στην πλατφόρμα iOS.

Η υπόλοιπη λίστα παιχνιδιών συμπληρώνονται από τα: Boom Blox Bash Party για Wii, Burnout Revenge για Xbox 360, EA Create για PC/PlayStation/Xbox 360, EA Sports Active 2.0 για PS3/Wii/Xbox 360, EA Sports Active NFL Training Camp για Wii, FIFA 10 για PlayStation Portable/Wii, The Godfather II για PC/PS3/Xbox 360, MMA για PS3/Xbox 360, Need for Speed ProStreet για PS3/Xbox 360, The Saboteur (and The Midnight Club access) για PS3/Xbox 360 και Spare Parts για PS3/Xbox 360.

Η υποστήριξη των iOS παιχνιδιών θα σταματήσει στις 31 Μαρτίου και για τις υπόλοιπες κονσόλες στις 13 Απριλίου.

via SlashGear

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in EA, Gaming. Bookmark the permalink.

Comments are closed.