Black Panther: Ανακοινώθηκε single-player action adventure από την EA!

Η EA ανακοίνωσε επίσημα ότι ετοιμάζει ένα νέο single player action-adventure game σε προοπτική τρίτου προσώπου με τίτλο Black Panther, για το οποίο μάλιστα ίδρυσε ένα νέο studio που έχει αναλάβει την ανάπτυξη του σε συνεργασία με τη Marvel Games.

Το νέο studio ονομάζεται Cliffhanger Studios και εδρεύει στο Seattle των ΗΠΑ με επικεφαλής τον Kevin Stephens, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Monolith Productions που μας έχει δώσει στο παρελθόν τα Middle-earth: Shadow of Mordor και Shadow of War, ενώ στην ομάδα συμμετέχουν και developers που έχουν εργαστεί επάνω στα Halo, God of War και Call of Duty.

Θα αφιερώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να προσφέρουμε στους fans μια αυθεντική εμπειρία Black Panther με τον μεγαλύτερο έλεγχο που θα μπορούσαν να φανταστούν σε ένα αφηγηματικό video game. Η Wakanda είναι ένα πλούσιο sandboxed περιβάλλον γεμάτο υπερήρωες και αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε έναν επικό κόσμο για τους gamers που λατρεύουν τον Black Panther και επιθυμούν να εξερευνήσουν τα μυστικά της Wakanda.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο project δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ανακοινώθηκε πέρυσι τον Σεπτέμβριο, όπου πρωταγωνιστούν οι Black Panther και Captain America σε μια περιπέτεια στημένη στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Επίσης, αυτό είναι το δεύτερο project που ανακοινώνει η EA μετά τη συμφωνία με τη Marvel, καθώς έχει προηγηθεί και το single-player action adventure με πρωταγωνιστή τον Iron Man.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία του νέου Black Panther game της EA, ούτε οι πλατφόρμες στις οποίες θα είναι διαθέσιμο.

Loading