EA App: Η νέα πλατφόρμα της εταιρείας για Windows PCs

Μετά από 11 χρόνια αμφιλεγόμενης λειτουργίας, η EA απέσυρε οριστικά την πλατφόρμα Origin από τα PCs για να προχωρήσει στο λανσάρισμα του EA App. Πρόκειται για έναν νέο launcher που είναι πλέον διαθέσιμος για Windows PCs και σύμφωνα με την εταιρεία είναι τρομερά γρήγορος και ελαφρύς για τα συστήματα των gamers, με ανανεωμένο σχεδιασμό που βοηθά τον χρήστη να βρίσκει εύκολα τα games και το περιεχόμενο που αναζητά.

Η πλατφόρμα Origin είχε κυκλοφορήσει το 2011 με σκοπό να ανταγωνιστεί το Steam της Valve και να αποτελέσει τον κεντρικό κόμβο για να παίζει κανείς τα παιχνίδια της EA. Παρά το γεγονός ότι συγκέντρωσε περισσότερους από 50 εκατομμύρια χρήστες, το Origin κατακρίθηκε για τα σοβαρά κενά ασφαλείας, το περίεργο περιβάλλον χρήσης, τις υψηλές απαιτήσεις από το hardware και φυσικά για το γεγονός ότι έπρεπε να έχεις λογαριασμό σε αυτό, ακόμη και να είχες αγοράσει τα παιχνίδια της EA από το Steam.

ea-app.jpg

Το νέο EA App φιλοδοξεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα και μάλιστα όσοι είχαν λογαριασμό στο Origin θα μεταφερθούν αυτόματα μαζί με όλο το περιεχόμενο τους (παιχνίδια, cloud saves, λίστες φίλων κλπ.) στη νέα πλατφόρμα. Επιπλέον, μέσα στο EA App θα μπορείς να συνδέσεις τους λογαριασμούς από άλλες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των Steam, Xbox και PSN, για να έχεις στην διάθεση σου μια ενοποιημένη λίστα των φίλων σου.

Μπορείτε να κατεβάσετε το EA App από εδώ σε Windows PCs, ενώ οι χρήστες Mac θα παραμείνουν για την ώρα με το Origin.

Loading