Είσαι fan του Genshin Impact; Δες αυτήν την έκδοση του OnePlus 12R!

Το Genshin Impact κυκλοφόρησε το 2020 και από τότε έχει σαρώσει τα βραβεία, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο έγινε το ταχύτερο mobile game που φτάνει τα 5 δισεκατομμύρια δολάρια σε τζίρο. Η OnePlus έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με την δημιουργό του παιχνιδιού, HoyoVerse, αλλά το OnePlus 12R Genshin Impact Edition είναι πραγματικά κάτι μοναδικό.

Ο σχεδιασμός είναι εμπνευσμένος από τον χαρακτήρα της Keqing του Genshin Impact, σε χρώμα Electric Violet και χρησιμοποιήθηκε μια πρώτη στο είδος της διαδικασία ηλεκτροχάραξης για να δοθεί στο πίσω τζάμι ένα μαλακό φινίρισμα. Το πίσω μέρος κοσμείται με μοτίβα παγωνιού και την υπογραφή Lightning Stiletto της Keqing

Η έκδοση Genshin Impact Edition του 12R έρχεται σε ένα μεγάλο κουτί γεμάτο προσαρμοσμένα αξεσουάρ και συλλεκτικά καλούδια. Υπάρχει ένας φορτιστής 100W, ένα καλώδιο USB με ορθογώνιο βύσμα και ένα βιολετί LED, και μια προστατευτική θήκη με την εικόνα του Keqing. Εκτός από αυτό, το αποκλειστικό κουτί δώρου περιέχει μια ακρυλική βάση που αναδεικνύει τον χαρακτήρα, μια καρφίτσα, διάφορα μαγνητάκια και πολλά άλλα.

Η OnePlus αφιέρωσε χρόνο για να προσαρμόσει και το λογισμικό του 12R - τα πάντα, από το animation εκκίνησης μέχρι την always-on οθόνη και το animation ξεκλειδώματος δακτυλικών αποτυπωμάτων, είναι προσαρμοσμένα. Πέρα από αυτό, υπάρχουν wallpapers και πακέτα εικονιδίων για να σας βυθίσουν στον κόσμο του Teyvat. Πέρα από την εμφάνιση και τις προσαρμογές του λογισμικού, περιλαμβάνονται επίσης αποκλειστικές βελτιστοποιήσεις για το παιχνίδι σε επίπεδο CPU, GPU και RAM για γρήγορη, ομαλή και αξιόπιστη εκτέλεση του.

Με βάση τις δοκιμές της OnePlus, αυτό το custom 12R μπορεί να τρέξει το παιχνίδι με μέσο όρο 59,4fps για πάνω από μία ώρα. Ο Snapdragon 8 Gen 2 της συσκευής διατηρείται δροσερός με έναν μεγάλο διπλό θάλαμο ψύξης (συνολική επιφάνεια 9.140 mm²), ενώ συνδυάζεται με 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου (UFS 3.1).

Το OnePlus 12R είναι εξοπλισμένο με μια οθόνη 6,78" LTPO4 AMOLED (1-120Hz) με ανάλυση 1.264 x 2.780px και χρώματα 10-bit (HDR10+ και Dolby Vision). Η τυπική φωτεινότητα φτάνει τα 1.600 nits, αλλά η μέγιστη είναι στα 4.500 nits.

Η μπαταρία 5.500mAh του τηλεφώνου διατηρεί το 80% της αρχικής της χωρητικότητας μετά από 1.600 κύκλους (περίπου τέσσερα χρόνια χρήσης). Και με τον φορτισή ισχύος 100W που περιλαμβάνεται, μπορείτε να έχετε αρκετές ώρες παιχνιδιού μετά από μόλις λίγα λεπτά φόρτισης.

Αυτά είναι τα ίδια χαρακτηριστικά hardware με το βασικό μοντέλο OnePlus 12R. Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή είναι εξοπλισμένη με μια κύρια κάμερα 50MP (1/1,56", OIS) και μια υπερευρυγώνια κάμερα 8MP (112°), καθώς και μια selfie 16MP. Υπάρχουν επίσης στερεοφωνικά ηχεία.



Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, είναι και πάλι τα ίδια. Η OnePlus τονίζει τη χρησιμότητα της κεραίας 360° - 12 κεραίες περιβάλλουν το τηλέφωνο και η εταιρεία αναφέρει ότι 3 από αυτές είναι ειδικά σχεδιασμένες για παιχνίδια. Δεν είμαστε σίγουροι τι ακριβώς σημαίνει αυτό, αλλά υπόσχεται σταθερή συνδεσιμότητα, ανεξάρτητα από το πώς το κρατάτε.

Το OnePlus 12R Genshin Impact Edition ξεκινάει σήμερα τις προπαραγγελίες και θα είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ινδία. Η τιμή του; Μόλις €50 πιο ακριβή από τη βασική έκδοση, επομένως, εάν σας ψήνει η συσκευή και είστε fan του Genshin Impact, με €749 είστε έτοιμοι.

Η εταιρεία αναφέρει ότι οι βελτιστοποιήσεις της RAM επιτρέπουν στο τηλέφωνο να φορτώνει το παιχνίδι πιο γρήγορα και να το διατηρεί στη μνήμη RAM όσο το δυνατόν περισσότερο, καθώς παρέμεινε φορτωμένο στο παρασκήνιο για 72 ώρες, ακόμη και με έξι άλλες εφαρμογές παρασκηνίου να εκτελούνται.

Loading