ΕΠΙΣΗΜΟ: Το Twitter στα χέρια του Elon Musk!

Η πρόταση του Elon Musk για εξαγορά της Twitter έναντι περίπου €44 δισ. έγινε αποδεκτή από το ΔΣ της εταιρείας και πλέον βρισκόμαστε μπροστά σε ένα από τα μεγαλύτερα και ιστορικότερα deals που αφορούν τον χώρο της τεχνολογίας, των κοινωνικών δικτύων και του Internet γενικότερα.

Μετά από μια ενδελεχή εξέταση της πρότασης του Elon Musk, το ΔΣ της Twitter αποφάσισε να αποδεχτεί την προσφορά του, καθώς θεωρεί πως είναι ο καλύτερος δρόμος για τους μετόχους της εταιρείας.

Στο Δελτίο Τύπου που δημοσιεύθηκε πριν από λίγη ώρα ο Elon Musk στέκεται και πάλι στις αρχές της ελευθερίας του λόγου για το μέλλον του Twitter, αλλά καθιστά σαφές ότι ετοιμάζει πληθώρα αλλαγών στους αλγορίθμους, τα προϊόντα και τις λειτουργίες της πλατφόρμας. Στόχος δεν είναι μόνο η ελευθερία λόγου, αλλά και η προστασία από τα spam bots, μιας και η δυναμική του Twitter είναι τεράστια σε παγκόσμιο επίπεδο»

Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα σχετικά ματ το μέλλον του Twitter υπό την ηγεσία του Elon Musk, αντιλαμβάνεστε, ωστόσο, πως θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες/εβδομάδες.

Loading