Έρχονται τα Smart Replies και στο Google Docs

Η Google κυκλοφόρησε πριν λίγα χρόνια την υπηρεσία Docs, που ουσιαστικά προσφέρει την online δυνατότητα επεξεργασίας κειμένων και τώρα θέλοντας να ενισχύσει κατά το βέλτιστο την εμπειρία των χρηστών προσθέτει τις Έξυπνες απαντήσεις (Smart Replies), τον αυτόματο ορθογραφικό έλεγχο και το Smart compose.

Στην υπηρεσία Docs της Google είναι δυνατή η ταυτόχρονη συνεργασία πολλών ατόμων πάνω σε ένα κείμενο, καθώς μπορούν να επισημάνουν τα σχόλια τους για να τα λάβουν υπόψη τους οι υπόλοιποι συνεργάτες.

Σύμφωνα με τη νέα λειτουργία των Έξυπνων απαντήσεων, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μια προτεινόμενη απάντηση σε ένα ήδη υπάρχον σχόλιο, εξοικονομώντας χρόνο από το φόρτο εργασίας τους. Για παράδειγμα, κάποιες από τις Έξυπνες απαντήσεις συμπεριλαμβάνουν τις φράσεις «Perfect» και «Thank You».

Ωστόσο, η εταιρεία αναφέρει ότι οι Έξυπνες απαντήσεις στην υπηρεσία Docs θα προτείνονται σε σχόλια που γίνονται στην γλώσσα των αγγλικών. Μάλιστα, η Google σχεδιάζει να ορίσει τις Έξυπνες Απαντήσεις ως προκαθορισμένη λειτουργία, αν και θα παρέχεται η επιλογή της απενεργοποίησης τους στο μενού.

Σημειώνεται ότι η Google θα ξεκινήσει την κυκλοφορία των νέων λειτουργιών της από τις 13 Σεπτεμβρίου.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[Google]

Loading