Facebook Timeline: παρουσιάστηκε το νέο προφίλ!

Πριν από λίγη ώρα ξεκίνησε η πολυαναμενόμενη εκδήλωση της Facebook, F8 Developer Conference, και ήδη ανακοινώθηκε η πρώτη νέα λειτουργία που ακούει στο όνομα Timeline.

Facebook Timeline Example

Μέχρι τώρα, κάθε φορά που έκανες μια νέα φιλία και ήθελες να μάθεις περισσότερες πληροφορίες, αυτό που έκανες ήταν να διαβάζεις τα παλιότερα posts του νέου σου φίλου. Κάτι τέτοιο πρόκειται να αλλάξει με τη νέα λειτουργία Timeline, η οποία κρατά τα πιο σημαντικά posts και τα παρουσιάζει σου όσος καιρός και αν περάσει!

Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσεις με την εμφάνιση της νέας λειτουργίας είναι μια τεράστια φωτογραφία σου στην κορυφή. Από εκεί και πέρα μπορείς να επιλέξεις ποιες φωτογραφίες σου θέλεις να προσθέσεις στο Timeline σου.  Κάνοντας scroll down, θα δεις τα posts, τις φωτογραφίες αλλά και τα γεγονότα της ζωής σου με τη σειρά ακριβώς που συνέβησαν.

Σε περίπτωση που διαπιστώσεις ότι στο Timeline σου ξέχασες να συμπεριλάβεις κάποιο αξιοσημείωτο γεγονός της ζωής σου, μπορείς να ανατρέξεις στο παρελθόν (τη χρονική στιγμή που συνέβη) και να το προσθέσεις.

Εναλλακτικά, μπορείς να επισκεφτείς το private activity log σου, όπου βρίσκεται αποθηκευμένη όλη η μέχρι τώρα δραστηριότητα σου στο Facebook. Με ένα απλό κλικ, μπορείς να προσθέσεις οτιδήποτε θες στο Timeline σου.

Επιπλέον, το Timeline σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσεις όλες τις εφαρμογές της αρεσκείας σου και πολλά άλλα, όπως το τι μουσική ακούς, τι φαγητά σου αρέσουν, τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου κ.ο.κ. Με τις εφαρμογές αυτές, γνωστοποιείς στην ουσία στους φίλους σου τι κάνεις και έτσι μπορούν να σε ακολουθήσουν και οι ίδιοι ανά πάσα στιγμή.

Το Timeline θα είναι διαθέσιμο σε μερικές εβδομάδες, ενώ είναι στο χέρι σου να το δημοσιεύσεις είτε αμέσως ή σε μερικές μέρες αφού έχεις επιμεληθεί κάθε λεπτομέρειας.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νεότερα...


Introducing Timeline by TechGear


Facebook Timeline Apps by TechGear

[πηγή facebook]
Loading