Fear Street Part 2: 1978, πρώτο trailer για τη δεύτερη ταινίας της τριλογίας

Ύστερα από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας της τριλογίας Fear Street, Part 1: 1994, ακολουθεί η δεύτερη ταινία της ανθολογίας τρόμου στις 9 Ιουλίου 2021 στο Netflix. Η ταινία Fear Street Part 2: 1978 επιστρέφει στις οθόνες μας και οι ήρωες της ταινίας όσο και να θέλουν να πιστεύουν ότι έχει τελειώσει, μία καλή ταινία τρόμου ποτέ δεν τελειώνει.

Η πρώτη ταινία 1994 μας μετέφερε στην πόλη Shadyside του Οχάιο για να αποκαλύψουμε ένα σκοτεινό παρελθόν στοιχειωμένων μαγισσών. Όμως το μυστήριο του 1994 ήταν ο μοναδικός επιζών ενός παρόμοιου περιστατικού σε μια θερινή κατασκήνωση το 1978 - το οποίο γίνεται το επίκεντρο του Part 2, καθώς οι επιζώντες νεαροί ήρωες, απελπισμένοι να ανυψώσουν την κατάρα της μάγισσας του Fier, κοιτάζουν το παρελθόν για να αιματηρή καταστροφή στο άμεσο μέλλον.

Γυρισμένο στο Camp Nightwing - όπου υπάρχει ήδη ένα χάσμα μεταξύ των κατεστραμμένων παιδιών από το Shadyside και των ελίτ οικογενειών από τη γειτονική πόλη του Sunnyvale - το 1978 ακολουθεί μερικούς νέους να κάνουν κάμπινγκ ενώ τους επιτίθενται δολοφόνοι. Αλλά αυτά που συνδέουν το Nightwing με τα μυστήρια που μαστίζουν το Shadyside για αιώνες αποκαλύπτονται γρήγορα, καθώς οι απελπισμένοι επιζώντες επιδιώκουν να ξεπεράσουν τους δολοφόνους που τους καταδιώκουν και να θέσουν τέλος στην κατάρα του Shadyside για τα καλά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η υπόθεση της τριλογίας του R.L. Stine θα ολοκληρωθεί με την κυκλοφορία της τρίτης ταινίας, Part 3: 1666 στις 16 Ιουλίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!


Loading