Φέτος το Χριστουγεννιάτικο δώρο του θα είναι από τη Huawei!

Ακόμη και σε αυτήν την ιδιαίτερη συγκυρία που ζούμε, στα πιο περίεργα Χριστούγεννα για την πλειοψηφία του κόσμου, δεν εκλείπει η διάθεση και η ανάγκη να κάνουμε δώρα για την οικογένεια και τους φίλους μας. Μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τις βόλτες μας και να πραγματοποιήσουμε έρευνα αγοράς με τον παραδοσιακό τρόπο, αλλά όπως και να ‘χει, ο κόσμος έχει αρχίσει να εξοικειώνεται με τις online αγορές και μπορεί να εξυπηρετηθεί καταλλήλως.

Λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω και κρατώντας ως δεδομένο ότι ακόμα απέχουμε αρκετά από την επιστροφή στην κανονικότητα, η επιλογή κάποιου δώρου από τον κόσμο της τεχνολογίας είναι ίσως πιο επίκαιρη από κάθε άλλη φορά. Ειδικά αν πρόκειται για άντρες, που ομολογουμένως είναι λίγο πιο δύσκολο να βρεις κατάλληλο δώρο σε σύγκριση με τις γυναίκες και τα παιδιά, το ξεπακετάρισμα μιας ηλεκτρονικής συσκευής αποτελεί εγγύηση επιτυχίας για να ζωγραφιστεί ένα χαμόγελο στα πρόσωπα τους!

Αν, λοιπόν, ψάχνετε να κάνετε φέτος ένα ξεχωριστό δώρο τεχνολογίας στον σύζυγο, τον φίλο, τον πατέρα ή ακόμη και τον παππού σας, τότε σίγουρα θα βρείτε αυτό που του ταιριάζει ανάμεσα στα δεκάδες προϊόντα των Χριστουγεννιάτικων προσφορών της Huawei! Η εταιρεία για μια ακόμη χρονιά είναι δίπλα στον καταναλωτή μειώνοντας σημαντικά τις τιμές σε κορυφαία smartphones, laptops, tablets και wearables, και μας δίνει τη δυνατότητα να χαρίσουμε μοναδικά τεχνολογικά δώρα στους αγαπημένους μας μέσω του δικτύου επίσημων συνεργατών της.

Ενδεικτικά για το αντρικό κοινό αξίζει να ρίξετε μια ματιά στα παρακάτω:

huawei-p40-pro-silver-frost-front.jpg

Huawei P40 Pro: Η ναυαρχίδα της σειράς P40 και “best photo smartphone 2020”, η συσκευή αυτή δε χρειάζεται συστάσεις -ασυναγώνιστο design, προηγμένη τεχνολογία, άλλο επίπεδο.

huawei-matebook-x-pro-bf-new-2.jpg

Huawei Matebook X Pro: Για τον επαγγελματία που συμβιβάζεται μόνο με το καλύτερο. Με οθόνη Ultra FullView και πανίσχυρο επεξεργαστή, το κομψό αυτό laptop θα τον βοηθήσει να είναι έξτρα αποδοτικός στη δουλειά του, ακόμα και όταν οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα απαιτητικές, ενώ η λειτουργία Eye Comfort θα κάνει τις ώρες μπροστά στο laptop να περνούν άνετα και ξεκούραστα!

huawei-matepad-pro-leak.jpg

Huawei MatePad Pro: Για τον gamer, τον λάτρη του σινεμά και της τηλεόρασης, τον «καλλιτέχνη», το εξαιρετικό αυτό υβριδικό αυτό tablet/laptop, με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και γραφίδα, είναι η απόλυτη συσκευή για διάβασμα, gaming, ταινίες, και διαθέτει όλα τα φόντα για να λειτουργεί ως επαγγελματικό εργαλείο αλλά και ως home theater!

huawei-watch-gt-2-pro-adv-6.jpg

Huawei Watch GT2 Pro: Για τον άνδρα που φροντίζει τη φυσική του κατάσταση, που αθλείται συχνά, που βάζει συνεχώς στόχους βελτίωσης της απόδοσής του και θέλει να έχει πλήρη εικόνα της σωματικής του ευεξίας και υγείας. Το Huawei Watch GT2 Pro είναι ένας ιδανικός σύντροφος προπόνησης καθώς προσφέρει παραπάνω από 100 προγράμματα άθλησης, διαθέτει ενσωματωμένο GPS και 5ΑΤΜ αδιαβροχοποίηση και είναι εξοπλισμένο με συστήματα παρακολούθησης Ύπνου, Καρδιακών Παλμών, Άγχους και Κορεσμού οξυγόνου αίματος (SPO2). Είναι πλήρως συμβατό με συσκευές Android και iOS για να απολαμβάνει όλες τις λειτουργίες ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που χρησιμοποιεί.

Huawei Xmas 2020: Οι προσφορές ανά κατηγορία

Αναλυτικά, οι χριστουγεννιάτικες προσφορές της Huawei, ανά κατηγορία. Αναζητήστε τις μέσω των καταστημάτων www.teleunicom.com, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, Vodafone, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas.

Smartphones: Σε προσφορά μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei τα P40Pro, P40, P40 lite, P Smart S, P40 lite e, Y6P, Y5P, P30 Pro 128, Nova 5T, P30 lite και Y7 2019.

Wearables: Σε προσφορά διατίθενται μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei τα smartwatches Watch GT 2 Pro με δώρο τα FreeBuds 3i, Watch GT 2 W-Gold, Watch GT 2 M, Watch GT 2e, Watch Fit, Watch GT και τα ασύρματα noise-canceling ακουστικά FreeBuds 3. Μην ξεχνάτε πως όλα τα gadgets της Huawei είναι πλήρως συμβατά με Android και iOS συσκευές, προκειμένου να εξασφαλίζεται μέγιστη συνδεσιμότητα για τη διευκόλυνση των χρηστών.

Laptops: Σε προσφορά διατίθενται μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei τα MateBook X Pro, MateBook 13, MatePad Pro, MateBook D 14" και MateBook D 15".

Tablets: Σε προσφορά μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei τα MatePad 4+64 LTE, MatePad 4+64 WIFI, MediaPad T5 3+32 WIFI, MediaPad T10s 2+32 WIFI, MediaPad T5 2+16 WIFI και MediaPad T3 2+16 LTE.

Loading