Foundation: Έρχεται το Σεπτέμβριο στο Apple TV+

Η νέα θεαματική και πρωτότυπη σειρά Foundation της Apple που βασίζεται στα επικά μυθιστορήματα του Isaac Asimov απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας, καθώς θα κάνει ντεμπούτο εντός του επερχόμενου Σεπτεμβρίου.

Με βασικούς πρωταγωνιστές τον Jared Harris ως Hari Seldon, τον αυτοκράτορα του Γαλαξία και τον Lou Llobell ως Gaal Dornick, η σειρά Foundation φαίνεται να ξεκινά από το ίδιο σημείο που ξεκινά και η ιστορία του Asimov: με τη Γαλαξιακή Αυτοκρατορία να βρίσκεται ακόμα στο αποκορύφωμά της, αλλά και με την ψυχοιστορική επιστήμη του Sheldon να προβλέπει την πτώση του, απαιτώντας τη δημιουργία ενός Foundation για να στεγάσει τις γνώσεις της ανθρωπότητας σε μια νέα σκοτεινή εποχή.

Η σειρά αρχικά ανακοινώθηκε από την Apple το 2018, ωστόσο, καθυστέρησε λόγω της πανδημίας της νόσου Covid-19. Το Foundation αναμένεται να προβληθεί αποκλειστικά μέσα από τη συνδρομητική streaming υπηρεσία Apple TV+ τον Σεπτέμβριο.

Υπενθυμίζεται ότι προσφάτως ανακοινώθηκε και η κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν του Ted Lasso που θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Ιουλίου στην Apple TV+.


*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading