Games with Gold: Τα δωρεάν Xbox παιχνίδια για τον Αύγουστο

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα τα δωρεάν παιχνίδια για τους συνδρομητές των υπηρεσιών Xbox Game Pass Ultimate και Xbox Live Gold για τον μήνα Αύγουστο, στα οποία συμπεριλαμβάνονται 4 τίτλοι με το κλασικό format που θα παρεμείνει ως έχει μέχρι τον προσεχή Οκτώβριο, όταν και θα αποχαιρετήσουμε οριστικά το Xbox 360 από την συγκεκριμένη ενέργεια.

Από 1 έως 31 Αυγούστου 2022 θα είναι διαθέσιμο το Calico, ένα simulation game όπου καλείσαι να στήσεις την γατοκαφετέρια της πόλης. Δημιουργείς τον χαρακτήρα σου, επιλέγεις τα ρούχα σου, αναλαμβάνεις την διακόσμηση του καφέ για τους ανθρώπους και τις γάτες πελάτες σου, ενώ τα μαγικά φίλτρα σου επιτρέπουν να καβαλάς την γιγαντιαία γάτα σου για να πας στην δουλειά σου.

Από 16 Αυγούστου έως 15 Σεπτεμβρίου 2022 μπορείτε να παίξετε το ScourgeBringer, ένα post-apocalyptic roguelite platform game με κεντρικό χαρακτήρα τον Kyhra, τον πιο ισχυρό πολεμιστή της φατρίας του που προσπαθεί να αποκαλύψει τα μυστικά του Scourge αντιμετωπίζοντας πληθώρα εχθρών και μεγάλα bosses σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο dungeon.

Οι gamers του Xbox 360 μπορούν να παίξουν το Saint’s Row 2 από 1 έως 15 Αυγούστου 2022 και το Monaco: What’s Yours is Mine από 16 έως 31 Αυγούστου 2022. Στο Saint’s Row 2 μεταφερόμαστε 5 χρόνια μετά τα γεγονότα του προηγούμενου επεισοδίου. Ξυπνάς από κώμα και ανακαλύπτεις ότι οι Street Saints έχουν διαλυθεί και η περιοχή τους έχει καταληφθεί από λακέδες των τραπεζών. Στόχος σου να ξαναστήσεις τους Saints και να πάρεις πάλι τον έλεγχο στα χέρια σου. Τέλος, στο Monaco: What’s Yours is Mine είναι ένα βραβευμένο stealth game όπου οργανώνεις μια ομάδα κλεφτών για να χτυπήσεις γιωτ, καταστήματα κλπ. χωρίς να σε πάρει είδηση κανείς.

[Xbox]

Loading