Η πίστη στο ανθρώπινο είδος αποκαθίσταται μετά την αποκαθήλωση του videoclip Baby του Justin Bieber από την 1η θέση των δημοφιλέστερων video του YouTube! Ο νέος βασιλιάς ακούει στο όνομα Gangnam Style. Το video clip του PSY από εχτές κατέχει τον τίτλο του δημοφιλέστερου video στο YouTube με παραπάνω από  824.000.000 views!

Extra fun: 8-bit Gangnam Style

Το videoclip Baby του Justin Bieber κατείχε την πρώτη θέση στη λίστα των δημοφιλέστερων video του YouTube από τον Ιούλιο του 2010,  όταν και ξεπέρασε το videoclip Bad Romance της Lady Gaga.

Γαι τους YouTube-maniacs που θέλουν μερικές επιπλέον πληροφορίες, αξίζει να σημειωθεί πως το το Baby συνεχίζει να παρουσιάζει σταθερή τάση θέασης με 350.000 - 500.000 views ανά ημέρα.

Από την άλλη πλευρά, το Gangnam Style χαρακτηρίζεται ως ένα φαινόμενο που όμοιο του δεν έχει εμφανιστεί ξανά στο YouTube: 7.000.000 - 10.000.000 views ανά ημέρα από τον Αύγουστο του 2012!

Το διάγραμμα που ακολουθεί παρουσιάζει την πορεία των 2 δημοφιλέστερων video του YouTube.

PSY Gangnam Style vs Bieber Baby

Θα καταφέρει το Gangnam Style να διατηρήσει την πρωτοκαθεδρία ή πρόκειται για μία φούσκα που θα σκάσει κάτω από τις τσιρίδες των μανιακών θαυμαστριών του Bieber; Ο καιρός θα δείξει...

Advertisements