Ghostbusters: Afterlife, τελευταίο trailer για το sequel λίγο πριν την πρεμιέρα

Την επόμενη εβδομάδα περιμένουμε να δούμε στους κινηματογράφους το νέο sequel των ταινιών Ghostbusters και η εταιρεία παραγωγής προχώρησε στη δημοσίευση ενός τελευταίου trailer για να φτιάξει το κλίμα.

Στο Ghostbusters: Afterlife θα γνωρίσουμε τη Phoebe και τον Trevor, τα εγγόνια του εκλιπόντα Egon Spengler, τα οποία χωρίς να το γνωρίζουν θα συνεχίσουν την κληρονομιά του παππού τους, αλλά και της μητέρας τους. Κανείς δεν γνωρίζει γιατί ο Egon είχε αγοράσει μια φάρμα στο Summerville της Oklahoma, ωστόσο, φαίνεται ότι συνδέεται με τον Ivo Shandor, τον αποθανόντα αποκρυφιστή που κρυβόταν πίσω από τα γεγονότα της original ταινίας. Τα παιδιά θα βρουν φυσικά βοήθεια από τους παλιούς φίλους του Egon, δηλαδή του Dr. Peter Venkman (Bill Murray), Dr. Raymond Stantz (Dan Aykroyd) και Dr. Winston Zeddermore (Enie Hudson).

Το Ghostbusters: Afterlife θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 17 Νοεμβρίου 2021 και μένει να δούμε αν θα δικαιώσει τις προσδοκίες μετά από τόσα χρόνια.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.


Loading