Ghostbusters: Aftelife, νέο trailer για την επερχόμενη συνέχεια

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για την ταινία Ghostbusters: Afterlife, παρέχοντας περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι να περιμένουμε από την συνέχεια.

Το trailer τελειώνει με μια έκπληξη που δείχνει την επιστροφή του Dan Aykroyd ως Ray Stantz. Στη νέα ταινία Ghostbusters: Afterlife, θα δούμε μια μαμά και τα δύο παιδιά της να φτάνουν σε μια μικρή πόλη και να ανακαλύπτουν τη σύνδεσή τους με τους θρυλικούς Ghostbusters και τη μυστική κληρονομιά που άφησε ο παππούς τους.

Ο Jason Reitman επιμελήθηκε το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας, και πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Paul Rudd, Finn Wolfhard, McKenna Grace και Carrie Coon.

To Ghostbusters: Afterlife θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου 2021 μετά από αλλεπάλληλες αναβολές λόγω της πανδημίας COVID-19.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading