Οι μητρικές GIGABYTE AORUS Z790 X Gen καλωσορίζουν τους επεξεργαστές Intel Core 14ης γενιάς

Η GIGABYTE είναι έτοιμη να εγκαινιάσει την εποχή των επεξεργαστών Intel Core 14ης γενιάς με μια πλήρη σειρά μητρικών καρτών AORUS Z790 X Gen. Από τη ναυαρχίδα Z790 AORUS XTREME X έως την ευέλικτη Z790 AORUS ELITE X, η οικογένεια X Gen είναι σχεδιασμένη για να ξεκλειδώνει το πλήρες δυναμικό των επεξεργαστών Intel Core 14th-gen και να τροφοδοτεί τις μνήμες DDR5 ταχύτερα από ποτέ. Η οικογένεια X Gen διαθέτει αρκετές βασικές αναβαθμίσεις σχεδιασμένες για επιδόσεις επόμενης γενιάς, όπως νέες καινοτομίες φιλικές προς το DIY, αποδοτικό θερμικό σχεδιασμό, ενίσχυση Ultra Durable και πρωτοποριακή υποστήριξη Wi-Fi 7. Οι gamers, enthusiasts και οι επαγγελματίες μπορούν τώρα να βιώσουν τις πιο προηγμένες δυνατότητες παροχής ενέργειας, συνδεσιμότητας και δικτύου με αυτή την νέα ισχυρή πλατφόρμα της GIGABYTE.

Στην καρδιά των Z790 X Gen βρίσκεται μια βελτιωμένη βάση για την καλύτερη στην κατηγορία της συμβατότητα και την απόδοση DDR5. Χάρη στην κορυφαία ποιότητα κατασκευής των πλακετών και τη βελτιστοποίηση του λογισμικού, οι μητρικές Z790 X Gen προσφέρουν υποστήριξη για ταχύτητες μνήμης που φτάνουν XMP-8266 και άνω, θέτοντας ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο DDR5 overclocking. Για την απλοποίηση της διαδικασίας βελτιστοποίησης του memory kit όλες οι μητρικές Z790 X Gen, που είναι εξοπλισμένες με υποστήριξη DDR5, προσφέρουν μια σειρά εργαλείων βελτιστοποίησης της μνήμης που είναι προσβάσιμα μέσω του BIOS. Χαρακτηριστικά όπως τα DDR5 XMP Booster, High Bandwidth και Low Latency επιτρέπουν στους gamers να αξιοποιούν στο έπακρο τα modules μνήμης τους με ένα κλικ.

gigabyte-aorus-1.jpg

Η GIGABYTE παραμένει προσηλωμένη στο να κάνει το PC building πιο εύκολο από ποτέ, ενσωματώνοντας στις μητρικές AORUS Z790 X Gen μια σειρά από καινοτομίες φιλικές προς το DIY. Ο αναβαθμισμένος σχεδιασμός EZ-Latch εξασφαλίζει την εύκολη εγκατάσταση καρτών γραφικών, SSD M.2, ακόμη και ψυκτρών M.2, εγγυώντας μια άνετη εμπειρία στησίματος. Η πρωτοποριακή υποδοχή PCIe UD Slot X με τον ενιαίο, μονοκόμματο σχεδίασμό, που στερεώνεται με ασφάλεια σε ένα ειδικό backplate, αυξάνει τη φέρουσα ικανότητα στα εντυπωσιακά 58KG Το πρόσφατα σχεδιασμένο UC BIOS διαθέτει ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον και εμπειρία, συμπεριλαμβανομένης της Γρήγορης Πρόσβασης/Quick Access με παραμετροποιήσιμες θέσεις επιλογών. Οι gamers μπορούν επίσης να επωφεληθούν από το PerfDrive, μια αποκλειστική ρύθμιση BIOS που βελτιστοποιεί την απόδοση του συστήματος με βάση τις διαμορφώσεις ψύξης. Επιπλέον, η GIGABYTE έχει συνάψει αποκλειστική συνεργασία με την HWiNFO, προσφέροντας μια καινοτόμο λειτουργία για την παρακολούθηση του χρονισμού της μνήμης σε πραγματικό χρόνο και λεπτομερείς πληροφορίες BIOS.

Loading