Θέλεις Mini, με ιδιαίτερο στυλ αλλά και high-end χαρακτηριστικά;

Μπορεί το mini μέγεθος να είναι ένα χαρακτηριστικό του, όμως η προοπτική για ένα αυτοκίνητο MINI One είναι ... maxi! Πρόκειται για μια ενέργεια που πραγματοποιείται στα καταστήματα NOBACCO.

Το MINI One αποτελεί την πιο επιτυχημένη αναβίωση ρετρό αυτοκινήτου στη σύγχρονη αυτοκίνηση, ενώ για πολλούς και πολλές εκεί έξω είναι διακαής πόθος. Η British American Tobacco Hellas, φέρνοντας την επόμενη, εξελιγμένη γενιά του θερμαινόμενου προϊόντος καπνού glo series 2 mini στην ελληνική αγορά, δίνει μέσα από ειδική διαδικασία τη δυνατότητα στους ενήλικους καπνιστές να διεκδικήσουν ένα αυτοκίνητο MINI One στα καταστήματα Nobacco.

Στη σύγχρονη εκδοχή του και στην πρόσφατη γενιά του εξακολουθεί να συνδυάζει τη χαρακτηριστική σχεδίαση MINI σε εκδόσεις με τρίθυρο και πεντάθυρο αμάξωμα. Σου επιτρέπει έτσι να παίρνεις μαζί σου περισσότερα πράγματα, χωρίς να μειώνει στο ελάχιστο την ευχάριστη οδηγική αίσθηση που παραδοσιακά προσφέρουν τα μοντέλα της μάρκας. Φυσικά, παραμένει η επιτομή της εξατομίκευσης, καθώς οι επιλογές που σου προσφέρει είναι σχεδόν αστείρευτες. 

Και όλα αυτά με την ποιότητα και τη σχεδιαστική κουλτούρα της MINI, η οποία φροντίζει πάντοτε να διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό, εξασφαλίζοντας τη μοναδικότητα την οποία συνδυάζει με premium αλλά γήινο χαρακτήρα και unisex προφίλ.

Μπες, λοιπόν, σήμερα στο thesmini.gr και δες με κάθε λεπτομέρεια πώς θα γίνει δικό σου ένα φευγάτο MINI One!

Loading