Gmail: Πως να αυξήσεις τον διαθέσιμο χρόνο αναίρεσης της αποστολής ενός email

Αυτό το γνώριμο συναίσθημα της αποστολής ενός email και της άμεσα επακόλουθης μετάνοιας, καθώς είναι σχεδόν αδύνατο να αναιρέσεις την αποστολή έχει ταλαιπωρήσει – αδιαμφισβήτητα – την πλειοψηφία των χρηστών της Google.

Μέχρι πρότινος, στο Gmail προσφερόταν η δυνατότητα να αναιρέσεις την αποστολή ενός email εντός πέντε δευτερολέπτων. Ωστόσο, η εταιρεία αποφάσισε να προβεί σε σημαντικές αλλαγές στην εν λόγω λειτουργία προκειμένου να διευκολύνει τη ζωή των χρηστών της κατά τη διάρκεια της αποστολής ενός ηλεκτρονικού μηνύματος. Από τούδε και στο εξής θα επιτρέπεται να καθορίσεις αντί για πέντε δευτερόλεπτα, το χρονικό διάστημα των δέκα, είκοσι ή τριάντα δευτερολέπτων.

gmail-time-undo.jpg

Πώς να ρυθμίσετε τη νέα λειτουργία:

  1. Μεταβείτε στις «Ρυθμίσεις» και εν συνέχεια επιλέξτε το «Δείτε όλες τις ρυθμίσεις».
  2. Αναζητήστε το «Αναίρεση αποστολής».
  3. Επιλέξτε την περίοδο ακύρωσης αποστολής μηνύματος που επιθυμείτε.
  4. Αποθηκεύστε τις αλλαγές.

Όταν λοιπόν αποστείλετε ένα email την επόμενη φορά, θα δείτε μια επιλογή στην κάτω αριστερή γωνία για την αναίρεση του που θα διαρκέσει όσο το έχετε ορίσει.

*Ακολουθήστε τοTechgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading