Gmail: Σύντομα θα μπορείς να επισυνάπτεις...emails μέσα σε νέα emails

Τέλος στο βραχνά των ομαδοποιημένων emails στους λογαριασμούς των χρηστών στην υπηρεσία Gmail επιθυμεί να βάλει η Google, ενσωματώνοντας μια πιο χρήσιμη λειτουργία ώστε να μη χανόμαστε μέσα σε μεγάλες αλυσίδες από συνεχόμενα emails. Πολύ σύντομα, οι χρήστες θα μπορούν να επισυνάπτουν παλαιότερα emails μέσα στα νέα emails που δημιουργούν χάριν στην επιλογή “Forward email as an attachment”.

Τα επισυναπτόμενα emails θα εμφανίζονται ως αρχεία .eml και δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στον αριθμό που μπορείς να επιλέξεις. Όταν ο παραλήπτης πατήσει επάνω στο επισυναπτόμενο αρχείο, τότε θα του ανοίξει ένα νέο παράθυρο για να μπορεί να δει ξεχωριστά τη συζήτηση χωρίς να φεύγει από το αρχικό email.

Remote file

Είναι προφανές ότι θα διευκολυνθούν ιδιαίτερα όσοι συμμετέχουν σε συζητήσεις με πολλαπλούς παραλήπτες κάτω από το ίδιο θέμα, καθώς θα είναι πολύ πιο εύκολο να βρουν αυτό που ψάχνουν, ενώ θα είναι εφικτή η επιλογή συγκεκριμένων emails μέσα από μια τέτοια αλυσίδα για να τα προωθήσουν ως επισυναπτόμενα σε κάποιο νέο email. Υποστηρίζεται και η λειτουργία drag-and-drop για να σύρεις το email που σε ενδιαφέρει από τη λίστα μέσα σε ένα νέο email.

gmail-attached-email.jpg

Η νέα λειτουργία εμφανίζεται ήδη στη G Suite χωρίς να χρειαστεί να προβούν σε κάποια ενέργεια οι διαχειριστές των εταιρικών λογαριασμών, ενώ το γενικότερο λανσάρισμα θα πραγματοποιηθεί για όλους τους χρήστες μέσα στο επόμενο 15νθήμερο.

[Google]

Loading