Η Google κηρύττει την έναρξη του Google I/O 2017, του ετήσιου συνέδριου για προγραμματιστές που θα λάβει χώρα στο αμφιθέατρο Shoreline στο Mountain View, California, με παραπάνω από 7.000 παρευρισκόμενους. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε σε ζωντανή μετάδοση το εναρκτήριο keynote όπου συνήθως κρύβεται όλο το ζουμί του συνεδρίου.

Τι περιμένουμε

Υποθέτουμε ότι η νέα έκδοση Android O θα έχει την τιμητική της στην ομιλία του Sundar Pichai και των συνεργατών του, ενώ περιμένουμε αναλυτικότερες πληροφορίες για το Project Treble και την εφαρμογή του για να λυθεί επιτέλους το μεγαλύτερο πρόβλημα με τις αναβαθμίσεις του Android OS.

Είναι εξαιρετικά πιθανό, επίσης, ότι θα γίνει αναφορά στην ανανεωμένη πλατφόρμα Android Auto, αλλά και στις τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης, εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας (γιατί όχι και κάποιο νέο headset).

Πως θα παρακολουθήσετε ζωντανά

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά στο παρακάτω video ή να συντονιστείτε στη διεύθυνση https://events.google.com/io/ στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Advertisements