Google Messages: Δυνατότητα επεξεργασίας μηνύματος μετά την αποστολή

Το Google Messages είναι ίσως η καλύτερη εφαρμογή messaging για τους χρήστες συσκευών Android, καθώς διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά RCS, όπως end-to-end κρυπτογράφηση, αποδείξεις ανάγνωσης, δείκτες πληκτρολόγησης, κοινή χρήση εικόνων υψηλής ποιότητας και πολλά άλλα.

Οι χρήστες της έκδοσης beta του Google Messages μπορούν πλέον να δοκιμάσουν και μια νέα λειτουργία επεξεργασίας μηνυμάτων που τους δίνει 15 λεπτά για να επεξεργαστούν ένα μήνυμα που έχει ήδη σταλεί. Αυτό προϋποθέτει, ωστόσο, ότι το άτομο στο οποίο στείλατε το αρχικό μήνυμα θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιεί τη beta έκδοση του Google Messages.

Για να ελέγξετε αν συμμετέχετε στη beta έκδοση του Google Messages, ανοίξτε το Settings > Apps > Messages και μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε ποια έκδοση της εφαρμογής χρησιμοποιείτε.

Οπότε, για παράδειγμα, ας πούμε ότι θέλετε να επεξεργαστείτε ένα μήνυμα που στείλατε. Αν έχετε αυτή τη δυνατότητα και ο παραλήπτης τρέχει επίσης τη beta έκδοση της εφαρμογής, θα πατήσετε παρατεταμένα το μήνυμα που θέλετε να επεξεργαστείτε, το οποίο θα εμφανίσει μια γραμμή εργαλείων πάνω από το μήνυμα.

Πατήστε το εικονίδιο του μολυβιού και θα δείτε ένα πλαίσιο που λέει Editing Message. Μπορείτε να δείτε το ιστορικό επεξεργασίας του μηνύματος, πράγμα που σημαίνει ότι ένα μήνυμα μπορεί να υποστεί πολλαπλές επεξεργασίες.

Η λειτουργία επεξεργασίας μηνυμάτων είχε πρωτοεμφανιστεί στο Google Messages τον περασμένο Φεβρουάριο και τότε το χρονικό όριο είχε οριστεί στα 30 λεπτά. Φαίνεται, όμως, ότι η Google καταλήγει στα 15 λεπτά και πλέον περιμένουμε το οριστικό λανσάρισμα της λειτουργίας για όλους τους χρήστες.

Loading