Google TV: Διαθέσιμη η νέα εφαρμογή - κόμβος διασκέδασης και για το iOS

Η Google λανσάρει επίσημα την νέα εφαρμογή Google TV για συσκευές iOS (σ.σ. διαθέσιμη για Android εδώ και αρκετό καιρό), φιλοδοξώντας να την καταστήσει ως τον απόλυτο προορισμό για την διαχείριση των multimedia του χρήστη, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων υπηρεσίων streaming (Disney+, Amazon Prime Video αλλά όχι το Netflix).

Μέσα από την εφαρμογή Google TV θα μπορείς να λαμβάνεις προτάσεις από διάφορες υπηρεσίες streaming, να δημιουργείς μια ενιαία watchlist, να βαθμολογείς τις αγαπημένες ταινίες, shows και τηλεοπτικές σειρές (βοηθά να βελτιωθεί ο αλγόριθμος των προτάσεων), αλλά και να την χρησιμοποιείς ως τηλεχειριστήριο για την διαχείριση των Android/Google TVs.

google-tv-app-ios.jpg


Επιπλέον, μέσα στην εφαρμογή Google TV ενσωματώνεται η ενότητα Movies & TV του καταστήματος Google Play Store (θα αφαιρεθεί σταδιακά από εκεί) και εκεί θα βλέπεις συγκεντρωμένες όλες τις αγορές και τις ενοικιάσεις σου. Υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας προφίλ για εξατομικευμένες προτάσεις στα άτομα της οικογένειας και σύντομα θα προστεθεί περιεχόμενο σχετικό με το fitness.

Η εφαρμογή Google TV είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα.

[Google]

Loading