Προσεχώς μεγάλες αλλαγές στην αναζήτηση εικόνων του Google

Μεγάλες αλλαγές έρχονται στην αναζήτηση εικόνων του Google μέσα στις επόμενες μέρες, με την εταιρεία να υπόσχεται μεγαλύτερες ταχύτητες και λιγότερα clicks.

O νέος σχεδιασμός του Google Image Search θα περιλαμβάνει ένα inline πάνελ (όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα) το οποίο θα εμφανίζει τόσο την ίδια την εικόνα όσο και σχετικό περιεχόμενο που θα ενημερώνει το χρήστη για όλα όσα θέλει να γνωρίζει χωρίς να προχωρά σε περιττά clicks. Δίπλα από την εικόνα θα προβάλλονται ο τίτλος της σελίδας που τη φιλοξενεί, το domain name από το οποίο προέρχεται και το μέγεθος της.

Άλλες αλλαγές έχουν να κάνουν με την πλοήγηση η οποία θα είναι πολύ πιο εύκολη και γρήγορη, με το χρήστη να μπορεί να κάνει scroll στα αποτελέσματα αναζήτησης με τη βοήθεια του πληκτρολογίου του αλλά και να επιστρέφει με τον ίδιο τρόπο εκεί που βρισκόταν πριν.

Η Google δεν έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής πότε θα κάνουν την εμφάνιση τους οι νέες αλλαγές, αλλά το πιθανότερο είναι ότι κάτι τέτοιο θα γίνει μέσα μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε εδώ.

Loading