Ανέβασε το action video σου στο portal της GoPro και μπορεί να κερδίσεις χρήματα

gopro_licensing

Οι ανησυχίες της GoPro ξεφεύγουν από την κατασκευή action καμερών και το νέο project της εταιρείας αφορά ένα portal όπου ο καθένας μπορεί να προσφέρει τα action videos και φωτογραφίες που έχει τραβήξει με κάμερα της εταιρείας για να χρησιμοποιηθούν από διαφημιστικές υπηρεσίες με το κατάλληλο χρηματικό αντίτιμο.

gopro_licensing_1

Η GoPro χαρακτηρίζει το portal της ως τον μοναδικό προορισμό για τις διαφημιστικές εταιρείες που θέλουν να ανακαλύψουν και να πάρουν άδεια για να χρησιμοποιήσουν τα καλύτερα videos / φωτογραφίες που έχουν ληφθεί από χρήστες με μία κάμερα GoPro. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περισσότερα από 600 videos από επαγγελματίες και ερασιτέχνες, με τις άδειες χρήσης να ξεκινούν από τα $1000!

gopro_licensing_2

Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να συμπληρώσετε αίτηση για να ανεβάσετε το δικό σας υλικό και ποιος ξέρει, ίσως δείτε το video σας να χρησιμοποιείται από κάποια μεγάλη εταιρεία για την προώθηση των προϊόντων της και να κερδίσετε αρκετά χρήματα. Η κατάσταση αυτή βολεύει τόσο τους χρήστες, όσο και τις εταιρείες που γλιτώνουν σημαντικά ποσά από τα γυρίσματα ενός action video.

[GoPro]

Loading