Graduation Sale με σπουδαίες προσφορές σε Windows και Office

Η σχολική χρονιά ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες και μία νέα φουρνιά μαθητών που αποφοίτησε ετοιμάζεται να ζήσει ίσως το πιο ξέγνοιαστο καλοκαίρι της ζωής της, προτού έρθει ο Σεπτέμβρης για να ξεκινήσει το Πανεπιστήμιο ή ακόμα και η επαγγελματική καριέρα για ορισμένους. Προφανώς προέχει η διασκέδαση και η ξεκούραση σε αυτήν την φάση, αλλά αρκετοί ίσως έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους πως ο καιρός περνά γρήγορα και μπορούν από τώρα να αναβαθμίσουν τους υπολογιστές τους για να είναι έτοιμοι απέναντι στις νέες προκλήσεις που θα έρθουν μπροστά τους.

Το λογισμικό της Microsoft εξακολουθεί να αποτελεί την πρώτη επιλογή για την πλειοψηφία των χρηστών, καθώς τα Windows OS και Microsoft Office είναι εγκατεστημένα σε περισσότερους από 1.4 δισεκατομμύρια υπολογιστέες παγκοσμίως, ενώ η Microsoft φροντίζει για την υποστήριξη τους με διαρκή updates που κλείνουν κενά ασφαλείας, επιδιορθώνουν μικροπροβλήματα και προσθέτουν νέες λειτουργίες. Η αγορά τους, όμως, δεν είναι εύκολη υπόθεση για το μέσο πορτοφόλι. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως το Microsoft Office 2021 κοστίζει περισσότερα από €400 αν το προμηθευτείς από την εταιρεία, γι’ αυτό αξίζει να ρίξεις μια ματιά στο Graduation Sale του καταστήματος Keysfan.

Το τελευταίο προσφέρει γνήσια άδεια χρήσης του Office 2021 με μόλις €26.69 και αν βρεις ακόμη 4 φίλους σου μπορείς να πάρεις το πακέτο των 5 αδειών χρήσης με τελικό κόστος στα μόλις €13.79 για την καθεμία! Επιπλέον, η άδεια χρήσης του Windows 10 Pro κοστίζει μόλις €7.25 ή €5.62 αν πάρεις το πακέτο για δύο υπολογιστές και φυσικά είσαι έτοιμος για την αναβάθμιση στο Windows 11.

keysfan-graduation.jpg

Χωρίς να χρειαστεί να δηλώσεις κάποιο εκπτωτικό κουπόνι στο ταμείο, μπορείς να επωφεληθείς από τις παρακάτω προσφορές:

Δηλώνοντας το κουπόνι SKF62 κερδίζετε έκπτωση 62% στα παρακάτω:

Δηλώνοντας το κουπόνι SKF50 στο ταμείο κερδίζετε έκπτωση 50% για αγορά κλειδιού Windows 10 και Windows 11:

Windows Server 2019 Standard Key - 15.67€

Χρήσιμο Λογισμικό

Οι παραγγελίες στο κατάστημα Keysfan γίνονται πανεύκολα και γρήγορα. Απλά επιλέγεις το κλειδί που σ’ ενδιαφέρει, προχωράς στην αγορά (προτεινόμενη μέθοδος το PayPal) και πολύ σύντομα έρχεται στη διεύθυνση email που έχεις δηλώσει (έλεγχος και στον φάκελο Spam γιατί καμιά φορά ενδέχεται να καταχωρηθεί εκεί). Προηγουμένως θα πρέπει να έχετε κατεβάσει την έκδοση του λογισμικού που θέλετε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και αφότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση μπορείτε να προχωρήσετε στην ενεργοποίηση της με το κλειδί που αγοράσατε.

Για οποιαδήποτε ερώτηση, διευκρίνιση ή πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στη διεύθυνση support @ keysfan.com

Loading