Half-Life: Alyx: Ανακοινώθηκε το νέο παιχνίδι της σειράς για VR

Διαβάζεις για νέο Half-Life και περνά μπροστά από τα μάτια σου η τελευταία 15ετία αναμονής για το επόμενο επεισόδιο της σειράς, αλλά δεν θα μας κάνει τελικά τη χάρη η Valve. Η ανακοίνωση της εταιρείας δεν αφορά το Half-Life 3, αλλά το Half-Life: Alyx ένα “flagship VR game” που θα αναδείξει τις δυνατότητες του Valve Index.

Για την ώρα έχουμε μόνο την επίσημη ανακοίνωση για το Half-Life: Alyx, με τη Valve να δεσμεύεται ότι θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο παιχνίδι της στις 21 Νοεμβρίου 2019. Από τον τίτλο του μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως ο ρόλος του πρωταγωνιστή περνά στην Alyx Vance, η οποία είχε σημαντικό ρόλο στα γεγονότα του Half-Life 2 και έχει αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς από το τέλος του Half-Life 2: Episode 2.

Από τη στιγμή που η Valve κάνει λόγο για παιχνίδι - ναυαρχίδα για τον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας, αναμένουμε το Half-Life: Alyx να εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες του Valve Index, όπως για παράδειγμα το ξεχωριστό tracking για κάθε δάκτυλο του χρήστη που αφήνει την αίσθηση μεγαλύτερου ελέγχου και βάθους για τα εικονικά αντικείμενα που διαχειρίζεται.

Θα περιμένουμε την ερχόμενη Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 για να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν το Half-Life: Alyx. Άντε να παίρνει σειρά και το Half-Life 3 ρε παιδιά…

Loading