Halo: Πρώτο trailer και ημερομηνία πρεμιέρας για την 2η σεζόν

Μπορεί η πρώτη σεζόν της τηλεοπτικής μεταφοράς του Halo να άφησε ανάμεικτες εντυπώσεις στους θεατές και τους gamers, ωστόσο, το Paramount+ αποφάσισε να την ανανεώσει για μια δεύτερη σεζόν και μάλιστα αποκάλυψε την ημερομηνία πρεμιέρας μαζί με το πρώτο trailer.

Η δεύτερη σεζόν του Halo θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 8 Φεβρουαρίου 2024 με δύο επεισόδια στην υπηρεσία Paramount+, ενώ τα υπόλοιπα 6 επεισόδια θα ακολουθήσουν ανά εβδομάδα. Επιστρέφει στον ρόλο του Master Chief ο Pablo Schreiber, αλλά και η Natascha McElhone ως Dr. Halsey, με τους δύο ηθοποιούς να συμμετέχουν φέτος και στην παραγωγή.

Η επίσημη σύνοψη για την 2η σεζόν αναφέρει τα εξής:

Ο Master Chief John-117 οδηγεί την ελίτ ομάδα των Spartans απέναντι στην εξωγήινη απειλή των Covenant. Στον απόηχο ενός συγκλονιστικού γεγονότος σε έναν έρημο πλανήτη, ο John νιώθει έντονα ότι αυτός ο πόλεμος θα αλλάξει ρότα και ρισκάρει τα πάντα για να πείσει τους υπόλοιπους ότι οι Covenant ετοιμάζονται να επιτεθούν στο μεγαλύτερο προπύργιο της Ανθρωπότητας. Με τον γαλαξία στο χείλος του γκρεμού, ο John ξεκινά το ταξίδι για να βρει το κλειδί που θα οδηγήσει την Ανθρωπότητα στη σωτηρία, ή τον αφανισμό, το Halo.

Υπενθυμίζουμε ότι η COSMOTE έχει κλείσει συμφωνία με την Paramount για να φέρει όλο το περιεχόμενο της τελευταίας στην συνδρομητική πλατφόρμα COSMOTE TV.

Loading