Halo: The Series, ανακοινώθηκε ήδη η δεύτερη σεζόν!

Η πρώτη σεζόν της τηλεοπτικής μεταφοράς του Halo είναι προγραμματισμένο να προβληθεί στις 24 Μαρτίου 2022 μέσα από την υπηρεσία Paramount+, ωστόσο, η εταιρεία έσπευσε ήδη να ανακοινώσει πως ετοιμάζει και δεύτερη σεζόν δείχνοντας πόσο πολύ πιστεύει στο project.

Το Halo: The Series είναι βασισμένο στη δημοφιλή σειρά παιχνιδιών της Microsoft και εξιστορεί την ιστορία του Master Chief και της Cortana απέναντι στους Covenant στον 26ο αιώνα. Η πρώτη σεζόν αποτελείται από 9 επεισόδια και πλέον είμαστε σίγουροι ότι δεν θα ολοκληρωθεί φέτος αυτό που θέλουν να παρουσιάσουν στο κοινό.

Στο Halo: The Series πρωταγωνιστούν οι Pablo Schreiber (Master Chief), Jen Taylor (Cortana), Natascha McElhone (Dr. Halsey), Yerin Ha (Kwan Ha Boo), Charlie Murphy (Make), Shabana Azmi (Admiral Parangosky), Bokeem Woodbine (Soren-066), Rafael Fernandez (Captain Jacob Keyes) και Olive Gray (Miranda Keyes).

Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει η δεύτερη σεζόν του Halo: The Series. Περιμένουμε με ενδιαφέρον την πρώτη σεζόν για να δούμε αν αξίζει όλος ο θόρυβος…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading