Halo: The Series, νέο επικό trailer για την τηλεοπτική μεταφορά του παιχνιδιού

H Microsoft και η Paramount+ κυκλοφόρησαν το πρώτο πλήρες trailer της πολυαναμενόμενης σειράς Halo κατά τη διάρκεια του AFC Championship Game.

Στη σειρά Halo θα δούμε τον Pablo Schrieber στον ρόλο του Master Chief ο οποίος αποτελεί έναν από τους τελευταίους επιζώντες υπερ-στρατιώτες της μυστικής διαγαλαξιακής κυβερνητικής επιχείρησης Spartan-II στη μάχη απέναντι στον εξωγήινο οργανισμό Covenant.

Σύμφωνα με δημοσίευση της 343 Industries, η ιστορία της τηλεοπτικής σειράς Halo θα ακολουθήσει τα γεγονότα των τριών πρώτων games Halo και το prequel Halo: Reach, αλλά θα υπάρξουν και ορισμένες ενδιαφέρουσες αλλαγές. H ιστορία θα ονομάζεται Silver Timeline.

Οι δημιουργοί του Halo είναι οι Kyle Killen και Steven Kane και στη σειρά πρωταγωνιστούν η Natascha McElhone ως Dr. Catherine Halsey, ο Bokeem Woodbine ως Soren-066, η Kate Kennedy ως Kai-125 και η Natasha Culzac ως Riz-028, καθώς και οι Ryan McParland και Charlie Murphy.

Το Halo: The series θα προβληθεί στο Paramount+ στις 24 Μαρτίου 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading