Honor: Η επιστροφή στην κανονικότητα (Google) είναι κοντά

Την περασμένη εβδομάδα η Honor πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη ανακοίνωση της ως ανεξάρτητο brand μετά την πώληση της από τη Huawei σε μια κοινοπραξία επενδυτών από τη Shenzhen. Στο πλαίσιο αυτής της ανακοίνωσης πήραμε μια γεύση από τη στρατηγική που σκοπεύει να ακολουθήσει η εταιρεία, ενώ αποκαλύφθηκε και το Honor V40 5G, το οποίο κυκλοφορεί για την ώρα μόνο στην Κίνα με Huawei Mobile Services.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, η Honor είχε επιβεβαιώσει πως συνεχίζει κανονικά τις συνεργασίες που είχε με τις AMD, MediaTek, Qualcomm, Microsoft, Samsung, Sony κ.ά. μιας και απεγκλωβίστηκε από τις κυρώσεις της κυβέρνησης των ΗΠΑ λόγω της πώλησης της, ωστόσο, η ερώτηση που καίει περισσότερο τους χρήστες είναι μία: θα ξαναδούμε υπηρεσίες - εφαρμογές της Google στα smartphones της;

Αν κρίνουμε απ’ όσα άφησε να εννοηθεί στην τοποθέτηση του ο CEO της Honor, κ. George Zhao, τότε πολύ σύντομα θα έχουμε την “επιστροφή στην κανονικότητα”. Θεωρείται δεδομένο ότι οι δύο πλευρές έχουν διατηρήσει στενές επαφές παρά τα όσα έχουν συμβεί την τελευταία διετία, παρόλα αυτά, η Honor λογικά περιμένει να δει το οριστικό πράσινο φως για να προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις.

Ποντάρουμε ότι η πρώτη συσκευή της Honor με Google Mobile Services θα είναι η παγκόσμια έκδοση του Honor V40 5G και μένει να δούμε αν το καταναλωτικό κοινό θα δώσει και πάλι ψήφο εμπιστοσύνης στο νεανικό brand, το οποίο μέχρι να σκάσει η βόμβα της κυβέρνησης Trump σημείωνε εκθετική άνοδο σε παγκόσμιο επίπεδο.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading