Huawei: Ανακοίνωσε επίσημα την πώληση της Honor!

Οι φήμες των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, καθώς η Huawei ανακοίνωσε επίσημα την πώληση της θυγατρικής Honor στην Shenzhen Zhixin New Information Technology Co., Ltd, μια κοινοπραξία εταιρειών και επενδυτών που υποστηρίζεται από την τοπική κυβέρνηση της περιφέρειας Shenzhen.

Η εταιρεία αναφέρει ότι προχώρησε στην πώληση της Honor εξαιτίας των τρομερών πιέσεων που δέχεται τους τελευταίους μήνες, ούτως ώστε να διασφαλίσει την επιβίωση της τελευταίας. Η Huawei δεν θα κρατήσει κανένα μερίδιο στην Honor, ούτε θα συμμετέχει σε αποφάσεις που αφορούν οποιαδήποτε ενέργεια, ενώ η ίδια θα συνεχίσει την παραγωγή των flagship συσκευών της (σειρές P και Mate). Δεν έχει αναφερθεί το ποσό της πώλησης, αν και οι τελευταίες φήμες έκαναν λόγο για $15 δισ.

Με αυτήν την κίνηση, η Honor αποκτά και πάλι την ελευθερία να κατασκευάζει συσκευές με Google Mobile Services, αν και θεωρούμε σίγουρο πως θα προσφέρει και αυτή επιλογή για το HarmonyOS. Θα δούμε μέσα στους επόμενους μήνες πως θα εξελιχθεί η Honor υπό το καθεστώς της νέας ιδιοκτησίας…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[Huawei]

Loading