House of the Dragon: Ανακοινώθηκε επίσημα το πρώτο spin-off του Game of Thrones!

Μέσα σε λίγες ώρες ήρθαν τα πάνω κάτω (ή μάλλον αντίστροφα) για τους φίλους του Game of Thrones. Αρχικά είχαμε την ακύρωση του prequel με πρωταγωνίστρια τη Naomi Watts, αλλά λίγο αργότερα και στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας συνδρομητικής υπηρεσίας HBO Max (περισσότερα σε λίγο) ήρθε η ανακοίνωση του House of the Dragon!

Η νέα τηλεοπτική σειρά είναι το πρώτο επίσημο spin-off του Game of Thrones και από τον τίτλο αντιλαμβάνεστε ότι θα ασχοληθεί με τον Οίκο των Targaryen. Η παραγωγή θα γίνει από τον συγγραφέα των βιβλίων George R.R. Martin και το σενάριο υπογράφει ο Ryan Condal, ενώ στο project συμμετέχει και ο Miguel Sapochnik, σκηνοθέτης των πιο εντυπωσιακών μαχών του GoT. Δεν έχει γίνει γνωστή η υπόθεση, παρά μόνο ότι εκτυλίσσεται 300 χρόνια πριν τα γεγονότα της δημοφιλούς σειράς.

house-of-the-dragon.jpg

Να σημειώσουμε ότι η υπηρεσία HBO Max θα ανοίξει τις πόρτες της το Μάιο του 2020 με συνδρομή $14.99/μήνα (δωρεάν για τους συνδρομητές της AT&T στις ΗΠΑ), αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν θα δούμε το House of the Dragon στην πρεμιέρα της.

Loading