Νέο μοντέλο στη σειρά HP LaserJet Pro M200 για την Ευρωπαϊκή αγορά

[Δ.Τ.]

Τη χρονιά που μας πέρασε, η HP παρουσίασε έξι γρήγορους, οικονομικούς και φορητούς μονόχρωμους εκτυπωτές LaserJet Pro για μικρές επιχειρήσεις. Το ανανεωμένο lineup αποτελείται από τις σειρές M100 και M200 – απλών και πολυλειτουργικών HP LaserJets. Αυτά είναι τα πιο αποδοτικά μοντέλα της σειράς τους – με 15 έως 20 % μεγαλύτερες ταχύτητες εκτύπωσης για κάθε μοντέλο.

Από την 1η Μαρτίου η HP πρόσθεσε στη συλλογή της το νέο μοντέλο HP LaserJet Pro MFP M227fdn. Ο HP LaserJet Pro MFP M227fdn θα είναι διαθέσιμος σε όλες τις αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής. Παρέχει τη δυνατότητα εκτύπωσης, σκαναρίσματος και αποστολής φαξ με ένα laser εκτυπωτή πολλαπλών λειτουργιών που βρίσκει τη θέση του σε μικρούς χώρους εργασίας. Τόσο η εκτύπωση διπλής όψης όσο και η απλή είναι γρήγορες, με τις πρώτες σελίδες να είναι έτοιμες σε μόλις 7 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, είναι συμβατός με ένα ευρύ φάσμα φορητών συσκευών με δυνατότητα εκτύπωσης και από iPad ή iPhone χρησιμοποιώντας τη λειτουργία AirPrint. Το MFP 227fdn διαθέτει οθόνη 2-line LCD. Η ενδεικτική τιμή λιανικής είναι €269.

H προσθήκη του HP LaserJet Pro MFP M227fdn στη σειρά έγινε για να ενθαρρύνει τους ταχείς ρυθμούς εργασίας των επαγγελματιών σήμερα, επιτρέποντάς τους να εκτυπώνουν εύκολα από smartphones, tablets ή laptops. Οι νέοι laser εκτυπωτές βοηθούν τις επιχειρήσεις να εξοικονομούν χρήματα από τους λογαριασμούς κατανάλωσης ενέργειας, συμβάλλοντας παράλληλα στη βιώσιμη ανάπτυξη με την τεχνολογία HP Auto-On / Auto Off.

 

Loading