HP TouchPad: Επίσημα videos και αξεσουάρ του webOS 3.0 tablet [Update]

HP TouchPad

Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε την επίσημη ανακοίνωση της HP για την κυκλοφορία του webOS 3.0 tablet HP TouchPad από την 1η Ιουλίου, αλλά μέσα στο τριήμερο η εταιρία βρήκε την ευκαιρία να δημοσιεύσει εννέα (!) videos που αναδεικνύουν τις δυνατότητες του tablet της, καθώς και τα περιφερειακά του.

HP TouchPad Accessories

Σε ό,τι αφορά τα περιφερειακά, θα είναι διαθέσιμα ένας φορτιστής 10W ($29.99), επαγωγική βάση-φόρτισης ($79.99), ασύρματο πληκτρολόγιο Bluetooth ($69.99) και μια θήκη με ενσωματωμένο στήριγμα ($49.99).


Get to Know the HP TouchPad by TechGear

Να υπενθυμίσουμε ότι το HP TouchPad διαθέτει οθόνη capacitive touchscreen 9.7” ανάλυσης 1024 x 768, επεξεργαστή dual-core Qualcomm Snapdragon 1.2GHz, μνήμη RAM 512MB, WiFi, Bluetooth και εμπρόσθια κάμερα 1.3MP για video κλήσεις.

Το HP TouchPad θα κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικές εκδόσεις σε τιμές £399 – $499.99 (περίπου €450) με 16GB αποθηκευτικό χώρο, και £479 – $599.99 (περίπου €540) με 32GB!

Update: Φήμες θέλουν την HP να ετοιμάζει τη δική της cloud μουσική υπηρεσία για συσκευές webOS, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με δισκογραφικές εταιρίες, προσθέτωντας έτσι ακόμα έναν ανταγωνιστή στις ήδη υπάρχουσες iCloud, Amazon Cloud Drive και Google Music.

Update 2: Η εταιρία σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο πρόσθεσης NFC chip σε όλα τα webOS smartphones και tablets της, που θα κυκλοφορήσουν από το τέλος του 2011, στοχεύοντας έτσι στη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής υπηρεσίας απέναντι στο Google Wallet!

HP TouchPad - Making Things Better


HP TouchPad - Making Things Better Together by TechGear

HP TouchPad - Wireless Charging with the Touchstone


HP TouchPad - Wireless Charging with the... by TechGear

HP TouchPad - Notifications


HP TouchPad - Notifications by TechGear

HP TouchPad - Multitask


HP TouchPad - Multitask by TechGear

HP TouchPad - Just Type


HP TouchPad - Just Type by TechGear

HP TouchPad - Synergy


HP TouchPad - Synergy by TechGear

HP TouchPad - Entertainment


HP TouchPad - Entertainment by TechGear

HP TouchPad - For Work


HP TouchPad for Work by TechGear

Loading