Για την τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος της οικογένειας Huawei P20 (εκτός του Lite) τα έχουμε πει ήδη τις προηγούμενες εβδομάδες, αλλά η νέα διαρροή εικόνων από κατασκευαστή θηκών μας δίνει ακόμα μία επιβεβαίωση και ένα νέο στοιχείο που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα: την bezel-less οθόνη με notch στο επάνω μέρος όπως αυτό του iPhone X, αλλά με μικρότερο μέγεθος.

Σε κάποιες από τις εικόνες, όμως, θα δείτε διπλή κάμερα και πιθανότατα θα υπάρχει διαφοροποίηση μεταξύ των Huawei P20, Huawei P20 Plus και Huawei P20 Pro, ενώ για το Huawei P20 Lite πιθανότατα δεν θα έχουμε notch στην οθόνη και θα τοποθετηθεί διπλή κάμερα με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος.

Από προηγούμενες αναφορές μας υπενθυμίζουμε τα παρακάτω:

Μέχρι σήμερα είχαμε δει μόνο μερικά σχεδιαγράμματα που υποδεικνύουν κάμερα 40MP στο πίσω μέρος με τρεις φακούς Leica. Οι διαφορές των τριών μοντέλων (Huawei P20, Huawei P20 Plus και Huawei P20 Pro) θα αφορούν το μέγεθος της οθόνης και την διάταξη των τριών φακών στο πίσω μέρος. Στο Huawei P20 οι αισθητήρες θα είναι σε οριζόντια διάταξη στη γωνία, όπως η διπλή κάμερα στο Huawei P10, στο Huawei P20 Plus θα είναι τοποθετημένοι κάθετα στη γωνιά και στο P20 Pro κάθετα στο κέντρο της συσκευής με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ακριβώς από κάτω (στα άλλα δύο θα είναι στην πρόσοψη).

Σε ό,τι αφορά την εμπρόσθια κάμερα θα διαθέτει αισθητήρα 24MP επίσης με φακό Leica. Επιπλέον, θα συνοδεύεται από νέο Pro Night Mode για 100% μεγαλύτερη πρόσληψη φωτός και τεχνολογία Pro AI Camera Assist για άμεση αυτόματη αναγνώριση των συνθήκων λήψης.

Δύσκολα θα δούμε νέο επεξεργαστή αντί του Kirin 970 SoC, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι η Huawei θα προσφέρει ακόμη πιο αναβαθμισμένες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης με την βοήθεια του νευρωνικού συνεπεξεργαστή (NPU). Περιμένουμε bezel-less οθόνες αναλογίας 18:9, 6GB RAM, 64GB/128GB αποθηκευτικό χώρο και λειτουργικό σύστημα Android 8.0 Oreo (EMUI 8.0).

Η οικογένεια Huawei P20 θα παρουσιαστεί στις 27 Μαρτίου σε ειδική εκδήλωση στο Παρίσι.

[via]

Advertisements