Η Arcade1Up φέρνει το NBA JAM με online multiplayer στα...ουφάδικα! [CES 2020]

Η Arcade1Up επιδεικνύει στο CES 2020 μια νέα σειρά από arcade cabinets (τις κατασκευές των κλασικών ηλεκτρονικών που παίζαμε στα ουφάδικα), οι οποίες έχουν τα 3/4 του μεγέθους των συνηθισμένων κατασκευών. Η είδηση, όμως, είναι ότι ένα από αυτά περιλαμβάνει online εκδόσεις των NBA JAM, NBA JAM Tournament Edition and NBA JAM Hangtime!

Δυστυχώς, δεν έχουμε εικόνα από το cabinet αλλά μαθαίνουμε από τον αντιπρόεδρο της Arcade1Up, κ. John Diamonon, ότι έχουν διατηρήσει τα original roster των ομάδων με εξαίρεση ορισμένους παίκτες για τους οποίους δεν κατάφεραν να πάρουν δικαιώματα χρήσης, ενώ επιβεβαίωσε πως υποστηρίζεται δωρεάν online multiplayer και για τα τρία παιχνίδια!

Μπορεί στη σημερινή γενιά τα arcade cabinets να μοιάζουν απαρχαιωμένα, παρόλα αυτά, η Arcade1Up φιλοδοξεί να τα ξαναφέρει στη μόδα. Εκτός από τα NBA JAM, η εταιρεία παρουσιάζει arcade cabinets για τα Burger Time + Karate Champ + Caveman Ninja + Bad Dudes, ένα Star Wars, ένα Frogger + Time Pilot και ένα Golden Axe + Shinobi + Altered Beast + Wrestle War + Golden Axe: The Revenge of Death Adder.

Τέλος, η εταιρεία συνεργάζεται με τη Zen Studios για την κατασκευή μιας νέας σειράς ψηφιακών φλίπερ (pinball).

Επιστροφή στα ‘90s!

[via]

Loading